Ull per ull (2010)
Needs 5 Ratings
L'Enric és un jove obrer que treballa a la fàbrica tèxtil Teixits Torrents. Malgrat ser anarquista, prefereix no embolicar-se massa en qüestions sindicals. A diferència d'ell, el seu germà ... See full synopsis »

Director:

Photos

Edit

Cast

Episode cast overview, first billed only:
... Enric
... Eulàlia Torrents
... Sr. Ricard Torrents
Albert López-Murtra ... Joan Torrents (as Albert López Murtra)
Ruben Ametllé ... Gregori Torrents
... Murciano
... Pau (as Pau Viñals)
... Eusebi
Ignasi Capmany ... Pedro
Paul Berrondo ... Orellana
Pep Anton Muñoz ... Capità Melquíades (as Pep Antón Muñoz)
Toni Muñoz ... Rafael
Jordi Rico ... Isidre
... Palenzuela
Berta Esquirol ... Margarita Torrents
Edit

Storyline

L'Enric és un jove obrer que treballa a la fàbrica tèxtil Teixits Torrents. Malgrat ser anarquista, prefereix no embolicar-se massa en qüestions sindicals. A diferència d'ell, el seu germà Isidre és el delegat sindical de la fàbrica i ha convençut tots els treballadors perquè facin vaga. A la sortida de la fàbrica, uns pistolers disparen l'Isidre a sang freda. L'Enric presencia l'assassinat, sense poder fer res per salvar la vida del seu germà.

L'Enric ho té molt clar. El responsable de la mort del seu germà és el senyor Torrents, l'amo de la fàbrica. L'Enric s'uneix al grup d'acció anarquista a què pertanyia el seu germà Isidre, i s'inicia en les estratègies de pressió sindical més violentes. El pla per assassinar el senyor Torrents funciona a la perfecció, i és el mateix Enric qui s'encarrega de prémer el gallet.

La mort del senyor Torrents és un drama per a la seva família. Els seus fills Joan, Gregori i Eulàlia estan consternats. El Joan i en Gregori planegen una venjança, i ...

Add Full Plot | Plot Synopsis
Edit

Details

Release Date:

30 April 2010 (Spain)  »

Company Credits

Show more on  »

Frequently Asked Questions

This FAQ is empty. Add the first question.

User Reviews

Contribute to This Page