Lists by fedor8

a list of 37 people
You can discard all that righteous nonsense they'd been serving to you in their Politically Correct movies, although you only have yourself to blame if you ever bought into all that hogwash.

A news story such as this is wonderful because it once again reveals the true extent of the kind of rampant decadence and arrogance that reigns supreme among Tinseltown's "finest".

Related topics:

http://morepoliticalrants.blogspot.rs/2013/11/the-fools-of-occupy-wall-street.html

http://morepoliticalrants.blogspot.rs/2013/08/marxism-basic-guide-for-gullible_24.html
 
a list of 203 titles
Ovoj listi dodajem sve vise filmova, skoro svaki ima komentar.

Prvo da napomenem da ja nisam sad bas neki veliki obozavaoc domace kinematografije, stoga cete od mene dobiti iskrenija misljenja tj. u neku ruku "objektivnije" komentare nego od raznih zaludjenika koji uzdizu velik broj domacih filmova u cesto nezasluzena nebesa, kao da YU i srpski film mogu da se takmice sa SAD, Francuskom ili Britanijom odnosno sa svetskim vrhom. (Mada smatram da na polju glume Srbija ne zaostaje iza najboljih, barem sto se tice starije garde.) Neki od tih neukih provincijalaca gledaju iskljucivo domace filmove pa nisu ni svesni cega sve ima na internacionalnom nivou.

Za stvaranje filmova je realno potrebna ogromna lova, a na Balkanu toga vrlo retko ima na raspologanju. Filmove je tesko finansirati na Zapadu, a kamoli kod nas. Kod nas je, primera radi, dug niz godina bio standard da se skoro nikada ne snimaju scene vise od jednom zbog skupoce filmskog materijala - sto naravno drasticno koci i rezisera i glumce u teznji ka savrsenstvu (kada takve teznje uopste ima). Vec taj podatak u vecoj meri objasnjava zasto domaci filmovi nisu na visokom nivou cesto - a da ne govorimo o tome da je decenijama Partija uglavnom trazila samo propagandne, anti-cetnicke, pro-komunjarske filmove odnosno sam kvalitet cesto nije bio na vrhu prioriteta mnogih rezisera vec samo da shire neku debilnu politicku ideologiju zarad love, karijere i napretka u Partiji. Ne treba potcenjivati broj onih koji su dosli do vecih uloga ili reziserskih projekata slihtajuci se Partiji.

Jos jedan veliki problem domaceg filma - pogotovo u poslednjih par godina - je naravno rastuci nepotizam. Tesko je ocekivati jaku kinematografiju kada reziseri i producenti (koji su cesto i sami izgradili svoje karijere preko rodbinske veze) angazuju skoro iskljucivo decu prijatelja, njihovu i svoju rodbinu, i/ili neku (mahom netalentovanu) decu politickih elitista. Pravim audicijama se retko ko bavi vise; ali ko ne trazi mlade talente nece ih mozda ni naci. Odnosno ako trazis perspektivne mlade pisce i glumce iskljucivo medju decom svojih kolega, ti onda sebi - a ujedno i srpskom filmu - ogranicavas potencijal drasticno, jer sa osrednjom ili cak totalno netalentovanom decom nekih tamo kosarkasa, partijaca, scenarista i glumaca ne mozes da ocekujes stvaranje filmskih klasika. Pogotovo ne kod komedija koje zahtevaju pravi talenat a ne banalno kreveljenje neukih laika.

Ali je vise nego ocigledno da trenutno u Srbiji deca iz naroda (tj. bez rodjaka u svetu filma) slabo koga zanimaju u filmskoj eliti. Ko zna koliko glumackih i scenaristickih talenata sedi neiskorisceno po citavoj zemlji jer etablirana garda smatra da su samo njihova deca predodredjena za film, tj. da su genetski nasledila sav njihov talent - sto je naravno budalastina. S jedne strane laprdaju u intervjuima do besvesti pretenciozno kako je njima (tj. rediteljima i glumcima) glavni cilj stvaranje umetnosti - a ovamo gledaju uvek da uguraju neke svoje pajtose i rodbinu u glavne uloge i kao pisce sto znaci da ih NE zanima umetnost, bar ne kao primarni cilj u toku stvaranja filmova.

Cast izuzetcima, naravno, jer su se neki glumci ciji su roditelji iz tog miljea stvarno pokazali, ali to je manjina. Niti ja sugerisem da je nepotisticki podmladak u Srbiji neka razmazena i obesna bagra kao u Holivudu, jer kod nas glumci uglavnom zaradjuju skromno, znaci mnogi od njih stvarno idu u taj biznis jer to vole a ne da se obogate. Mada, taj bedni faktor zvani SLAVA je i dalje cesto glavni motivator takvih ljudi.

To sto gotovo nikome u Srbiji vise ni ne smeta sto je nepotizam toliko zavladao medijskim profesijama (guglirajte nepotizam u srpskom filmu, necete naci nijedan clanak na ovu temu iako je nepotizam sve-prisutan) govori koliko se nas narod navikao na korupciju i dekadenciju kao NORMALAN nacin zivota. A nepotizam jeste korupcija.

Kad se sve ovo uzme u obzir, ne moze i ne sme da cudi da nema mnogo odlicnih domacih filmova, jer je u tako koruptnoj (anti-)stvaralackoj atmosferi pa jos uz manjak love tesko proizvesti nesto kvalitetno.

S druge strane, YU filmovi (i dobri i losi) imaju neku specificnu atmosferu koja se ne moze naci kod stranih filmova. Ja ne mogu ni da zamislim kako oni deluju stranim, a pogotovo zapadnim gledaocima; verovatno bizarno i zbunjujuce. Bez obzira na sve prepreke, i finansijske i stvaralacke prirode, Jugoslavija je uspela da proizvede izvestan broj dobrih filmova - a za to su uglavnom zasluzni odlicni YU glumci, a manje scenaristi koji se ne mogu pohvaliti velikim ucinkom; malo njih se istaklo na nekom visem nivou. Da je pisanje bilo na nivou glume, Jugoslavija bi imala daleko bolju filmografiju.

FILMOVI SU RANGIRANI PO KVALITETU, od najboljih pa sve do onih ocajnih, kojih ima poprilicno.

OCENE: Domaci korisnici, kao i mnogi strani, imaju tendenciju da daju maksimalne ocene filmovima koji im se svidjaju. Ali ja 10/10 ne dajem za dobre filmove vec za genijalne filmove. To i objasnjava delom zasto toliko domacih filmova ima nesrazmerno visoke proseke od npr. americkih filmova na ovom sajtu. Ja ocenjujem drugacije od vecine korisnika sa Balkana:

10 - skoro savrsen film ili savrseno zabavan
9 - ispunjava sva ocekivanja
8 - odlican
7 - veoma dobar
6 - dobar
5 - OK, nije los, moze da prodje
4 - mediokritet, manje-vise gledljiv, ali felerican
3 - los film
2 - uzasan film
1 - zna se vec

Inace, evo vam mali savet kako da dodjete do objektivnijih ocena za domace filmove, ali i filmove uopste, na ovom sajtu. Kada ste na strani nekog filma, idite na statistiku odnosno demografsku podelu glasaca, pa vidite koji je prosek dat od "top 1000 voters". Ta ocena je bliza objektivnoj prosecnoj oceni nego kada racunamo sve glasove, jer ti ljudi su gledali daleko vise filmova te imaju jace kriterijume.

P.S.

Mislim da je sramota sto velika vecina domacih filmova nemaju plakate (tj. slike) ubacene na ovaj sajt, i da je prilicno jadno sto su biografije domacih glumaca tako oskudne a ponekad i nepostojece. Uopste receno, na internetu ne mozes doci do nekih bitnijih i/ili detaljnijih podataka ni o domacim filmovima ni o glumcima. Eto koliko Srbi cene svoju kulturu. Vole da masu zastavama i da vicu "SRBIJA!" ali kada treba nesto konkretno da urade za svoju zemlju (ili u vezi nje) nema ih ni od korova.

Sto se tice "plot summaries" domacih filmova na IMDb, mahom su lose napisani, odnosno na losem engleskom sa puno gramatickih gresaka i sa konfuznim, jadno prevedenim frazama. Pa ne moze sa Google Translate da se odradi dobar tekst. Dobrovoljno se javljam da ih ispravljam.

P.S.S.

Izgleda da kritika utice! Jer u medjuvremenu su postavljene slike za velik broj domacih filmova. Kada sam zapoceo listu, svaki deseti film je imao fotografiju plakata ili scenu iz filma, a sada je to ucestala pojava.
 
a list of 56 titles
WARNING: The intro might contain SPOILERS, in a sense, because it explains the essential nature of these movies.

These are movies that play around with reality, or the lack of it. Movies in which one or multiple characters might be hallucinating, in some kind of an induced state of delirium, and/or are unaware of the reality of their surroundings, i.e. that they are stuck in a different dimension, a different world, and usually are trying to figure out what that dimension or place is.

It is not a list of mystery movies. Obviously, the mystery factor is always there, but the puzzle to be solved isn't who murdered whom but what kind of a world does the character or the characters inhibit, and whether that what we see on the screen is real or not.

The it-was-all-just-a-dream end-twist films such as "Wizard of Oz" are not included. In such films reality is never questioned, and plays no role in the mind of the central character(s). There has to be an element of confusion regarding reality.

Lister in order of quality, with ratings.
 
a list of 135 titles
This isn't yet another pointless alphabetical listing of all the movies covered by MST3K. You can find such lists on Wikipedia and dozens of other sites.

The purpose of this list is to correct the often lousy and inaccurate appraisals of individual episodes by some fanatical but deluded MST3K fans. People who set up MST fan-sites get a lot of it wrong, so I figured it's time to set the record straight and give you a much better idea of which episodes to seek out and which to avoid or leave for later. The unusual nature of the show means that the quality sometimes varies drastically from episode to episode.

There are a handful of MST3K fan sites with extensive and detailed info about all the episodes, including ratings. While their effort is duly noted and appreciated, most of the rabid MST3K fans tend to favour the more childish type of riffing, which is more to be found during the Joel era, i.e. the earlier seasons. Pop-culture references are all they're interested in, sending them into fits of hysteria, and they even place great importance on the skits. But this is just a general rule.

I prefer the more dry, sarcastic approach found prevalently in the later seasons with Mike, rather than the more "tee-hee-hee" type of humour from the Joel era. So if your favourite episode is the badly-riffed "Eegah", you might as well skip this list altogether - or reverse the order, i.e. make the worst-rated episode here the one that should interest you most.

There are two ratings per entry:

RIFFING - reflects the quality of the gags/comments; anything above a 2/5 is a successfully riffed episode

MOVIE - rates the so-bad-it's-good fun factor the movie provides on its own i.e. this grade does not only reflect the level of badness or incompetence of the movie's makers but whether the film itself is colourful/fun or monotonous/bland

Skits i.e. "host segments" do not factor in at all, nor do I mention them in my comments. While some of them are quite good, they are not the reason I watch the show.

Movie shorts also don't affect the ratings, and are very rarely mentioned. They would require a separate list.

I've chosen to list the shows in the (approximate) order of the RIFFING quality, but the MOVIE rating is also fairly important in the overall enjoyment of each episode.

Considering what drivel most TV audiences go for, it was nothing short of miraculous that MST3K went on for 10 seasons. I am amazed they weren't cancelled after just a dozen episodes, given that the show is intelligent and contains a number of obscure references none of which the average MTV airhead will be able to figure out.

The surprising longevity of the show also means that I simply haven't had the time to watch all of the episodes yet. More will be added gradually. Listed are the ones I have seen so far, i.e. at the moment 130/177.

Included are the Comedy Central and Sci-Fi eras, plus the feature film.
 
a list of 135 people
A combination of nepotism, blindness, bad taste, and gay casting directors (with gay aesthetics when it comes to women) are the reasons why women in film are becoming worse and worse. Whether Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jennifer Lopez, Jennifer Garner, Sarah Jessica Parker, Claire Danes, Jessica Biel, Milla Jovovich, Eva Mendez, or Drew Barrymore: increasingly homely and unfeminine women are being hyped as the next sex goddesses of cinema.

Think again. This list doesn't include any such estrogen-starved ladies. It's real women only.

Keep in mind that I didn't choose these photos. Obviously, some of the pictures of the older generations of actresses do not show them when they were young i.e. at their best. (Why anyone would place a photo of Anne Bancroft aged 98 on her page - beats me!)

The criteria used is primarily the face, and then charisma and sex appeal.

http://vjetropev.blogspot.com/2013/06/100-prettiest-tennis-pros.html

For a complete listing and descriptions of all the women from the first 23 seasons of "The Real World":

http://rapidshare.com/files/438088396/RW_Women.rar
 
a list of 204 titles
You've all seen them. They often have decent or big budgets, but also pedestrian scripts that seem to have been written within 30 minutes by blind-folded chimps.

The defining traits of these turkeys are that they are illogical, absurd, and far-fetched hence insult your intelligence, bombarding you with nonsense from the word go with laughable plot-twists and silly plot-devices (or with a cretinous conclusion).

NOTE: This is not a list of the WORST films of all time, it's a list of the DUMBEST films. There's a difference, although a number of films here would easily qualify for the WORST list as well.

Keep in mind the following points so there are fewer misunderstandings:

1) I've decided not to include infamous B-movies from the 50s and 60s.

2) If your "favourites" aren't here it's simply because I've had the sense or luck not to see them (yet).

3) The fact that these movies are inane does not always reflect on their entertainment value. Several of the flicks listed here are fun to watch in spite of (or because of) their ineptness.

I have posted comments on most of these films on this site.

SPOILER alert.

http://imdb.com/user/ur7059410/comments

Note: I understand that some of you might be upset I didn't include "Breaking The Waves", but that is unfortunately a drama. If it were on this list, I'd have placed it in the top 10 for sure, if that's any comfort to you.
 
a list of 236 titles
Since WW2, the success of capitalism has had Western Marxists fuming and foaming at the mouth, desperate to discredit it. Yet how does one fight against something that works - especially when one's own (alternative) ideology has been proven time and time again to be an utter failure? Marxists tried taking concrete physical action by taking their misguided cause to the streets in the late 60s, but it didn't work; aside from a few Soviet-influenced leftist college professors and a bunch of bored/gullible students, the masses pretty much did NOT want a Red Revolution - in the slightest.

There has been an ongoing, persistent and dirty propaganda campaign by all left-wing elements to discredit capitalism (hence democracy and freedom) in every way imaginable. Nit-picking through its flaws (because capitalism isn't perfect) - plus making up blatant lies about it: these are the basic methods used.

Marxists realized that the only way to fight something that works in practice is to smear it in theory - or fantasy, in this case: on the big and small screen. Film and television offer the best platforms for disseminating nonsense and fallacies: you simply make a claim, without having to prove it. A perfect vehicle for anyone whose sole aim is to mislead.
Western Marxists will NEVER be appeased until they help bring about the fall of Capitalism and democracy. They are on a mission. It's up to us viewers whether or not this decadent propagandist machine, fueled by sociopaths, quasi-intellectuals and other misanthropes, will eventually bring about this long-awaited negative change and instability - two things Marxists long for with all their hearts.
Economic downfall comes right after moral disintegration and all-encompassing dumbing-down, two more elements Marxists work at ceaselessly. The goal? Destroy the Capitalist/democratic West from within, and then take over once there is economic chaos i.e. when there is a fertile ground for political extremism.

And then? Establish a hardcore dictatorship in which a selected elite of psychopaths will walk all over millions in order to expand their own wealth - under the guise of "creating a new man". Btw, this laughable notion of creating "a new man", i.e. this hopeless undertaking of making gigantic artificial evolutionary leaps, is pretty much what the Nazis had envisioned as well. Just one of many parallels between National-Socialism and Marxism, i.e. one of many similarities between the two extremes which Western left-wing propaganda prefers to keep quiet about - with good reason.

Just to avoid any misunderstandings, the list includes blatant propaganda films disguised as "objective" documentaries i.e. fiction pieces, but it also includes "harmless" entertainment flicks that hadn't been made with the sole and expressed purpose of promoting Leftist ideology, but into which the filmmakers threw in more hidden i.e. less obvious messages and occasional jabs at the Right (and I don't mean the extreme Right).

What the vast majority of Western left-wing propaganda film-makers fail to realize is that even when they have some valid points to make (which is admittedly rare), they make it very difficult for any intelligent or sane viewer to take them seriously because they overload their films with excessive bias and utter nonsense. They use anti-logic, fact-twisting, misquoting, half-truths, manipulative editing, music as over-dramatization, and other simple propaganda tools that make their films the useless sources of information they are.

It's called overkill, and when you exaggerate too much you end up achieving very little. Too greedy. Most of the "documentaries" listed here are so heavily biased that they fail on almost every level (except in exposing the film-maker's ignorance and dishonest intentions), even when their criticism is valid (which, again, is rarely the case).

I welcome all suggestions and criticism. If you are a liberal and feel you must label me a "Fascist" just because I don't share your views, it's your choice. But keep in mind that I have omitted all movies whose primary focus is sending a clear anti-Nazi message, such as "Blood In The Face", even when they were made by Marxist directors. If you can convince me that a movie or TV series is here by mistake, I will remove it.

Any movies you find missing here you will quite likely find on my other propaganda list.
 
a list of 118 people
Breathtaking beauty in all its cinematic and TV glory.

Watch and gasp.
 
a list of 124 people
These people are all well-known for their music, bad or good. So this isn't a music-quality list.

But how many of you knew that Michael Jackson is the most intelligent musician who ever lived?

Nobody in their right mind would question that this list represents the most ADVANCED minds and highest IQs in music biz.

NEPOTISM IN MUSIC:

https://rateyourmusic.com/list/Qwerty100/the_silver_spoon_chronicles__music_careers_handed_on_a_plate/
 
a list of 251 people
"It’s a running joke in Hollywood that every bellhop, busboy and waitress in LA is working on being an actor, screenwriter, director - whatever. Every year, thousands flock to the city where dreams are made… only to be passed over so someone’s niece can snag a role without having to go through the audition process. Hooray for Hollywood!" - KC Morgan.

First off, let me explain why this list aggravates some people within show business: because it exposes the hypocrisy of their elitism which goes against all of their (mostly) left-wing, "equal-opportunity" public-persona politics. The main reason the list annoys some movie fans: because it reveals to them how easily they're manipulated into devouring anything - or accepting anybody - that the powerful movie-industry hype-machine serves to them. Nobody wants to be informed they are uncritical and lacking criteria.

The list that proves that practically anyone can be turned into a star, or at least a moderately employed actor. If you can talk, walk and learn lines, you're in. But you do need connections, because the gates of Hollywood are holding off hordes of incoming potential actors, writers and directors. Thanks to nepotism (and other forms of Hollywood corruption that I won't get into here) these gates are firmly shut most of the time.

The movie industry - everywhere, not just in the States - is a very incestuous, sect-like world in which family connections, political affiliation, even ethnicity are major factors when it comes to the forging of careers. Talent is far behind in 10th place. And that is a big part of the reason why at least 90% of all movies are pretty useless.

Which brings me to why (American) movies have been going down the toilet in recent years. There are several reasons, but perhaps the most negative impact stems from the exponentially growing nepotism. It is difficult to find a recent movie in which more than a half of the cast members didn't have influential parents/relatives/friends in the industry before they got their foot in the movie door. (Ditto the film crews).

The list focuses almost solely on actors and directors - hence it doesn't even take into consideration the vast number of bad scripts that have been a result of nepotistic infiltration! Nor does it include the plethora of nepotistic offspring that had appeared only in several smaller roles in fairly meaningless productions. You can click on the bio of just about any better-known actor older than 45 and you'll find that at least half of them have kids who are either actors, producers, or working in film crews.

Tinseltown's elitist jet-set would have us believe that acting "talent" is passed on genetically, but if you believe there is such a thing as an acting gene (or a "charisma DNA") I would like to see some scientific proof of it. Besides, many nepotists on this list come from non-movie, or at least non-acting, backgrounds. Furthermore, MANY of the kids who got a shot at fame in the past few decades - that aren't related to actors or producers - are children of upper-class, millionaire clans, wealthy industrialists for example, a fact that offers more proof how anti-equal-opportunity the film industry is.

They would also have us believe that nearly all of the world's acting talent has already been collected from all corners of America, that the world's "acting talent pool" has dried up, been totally depleted, so why even bother looking for potential new De Niros and Pacinos amongst the "masses"? Hence the annoying trend of most of the younger stars today having parents in powerful positions in the business. I wouldn't mind, IF these kids were any good. But they usually aren't. Armies of Pauly Shores and Casey Afflecks dominate Hollywood, while much more talented kids are sitting around stupidly, naively waiting for their agents to give them good roles.

It would seem that auditions serve very little purpose in Hollywood (and elsewhere), except to weed out the worst from the bad. A typical high-profile Hollywood audition is mostly a who's-who of famous actors' children, all fighting for a shot at fame and additional cash. It makes one wonder just how many truly bad nepotists never make it! Even a severely talent-free case like David Arquette has beaten out several dozen failed nepotists, i.e. they might be even worse ones than him. Scary (but fascinating) thought.

The list also exposes the startling hypocrisy of the movie business which is predominantly left-wing, i.e. supposedly orientated toward the rights of the poor and "oppressed" - and yet there's this little thing called elitist nepotism that proves that this is just an act: in reality, no talented poor or unconnected person can make it in Hollywood unless they have wild luck. Hollywood predominantly employs its own rich kids, plus a whole array of sons and daughters of powerful politicians, famous pop stars, and high-profile athletes. It rarely hires poor or middle-class talent. Again, I wouldn't mind this at all, IF only this corrupt selection-process worked - but it clearly doesn't.

So, yes, Hollywood is about silver-spoon-fed, righteous, holier-than-thou millionaires creating and starring in movies that preach about the rights of the oppressed, the poor, Socialism, minorities, and the working class. Makes a lot of sense, doesn't it.

The list will be continually upgraded. Listed in the order from worst to slightly less bad.

And no, I am not a disgruntled actor or director. I have never had more than zero aspirations in being in show-biz, since I am neither an exhibitionist attention-seeker nor obsessed with money. All I want is to watch good movies, but that is only possible when a good script is complemented with a good cast, and directed by someone chosen on the merit of his talents, not as a favour for a friend.

Nepotism is a branch of corruption. It is amoral, and it leads to a lowering of artistic standards. Whoever can't grasp this simple concept should skip this list altogether.

The MUSIC EQUIVALENT to this list:

https://rateyourmusic.com/list/Qwerty100/the_silver_spoon_chronicles__music_careers_handed_on_a_plate/
 
a list of 245 people
For all the nit-pickers out there, I didn't place only "full-time" comedians on this list. Most comedians have anyway done dramatic roles as well. Anyone who has done sitcoms and/or at least a few comedies is eligible.

Not listed in any particular order.
 
a list of 180 people
During the 2000 presidential election cycle, Oscar-winning actors, actresses and directors donated about 40 times more money to Democrats than to Republicans. Thirty-one Oscar-winners gave a total of $381,000 to Democrats, vs. seven who anted up a total of $9,000 to Republicans.

If I were to make a list of all the celebs that are liberal/left-wing/Marxist, it would be a mission of a lifetime, something I haven't got time for. The IMDb computers would probably all explode, in a spectacular chain reaction, for lack of capacity to handle so much data.

So I thought it'd be much easier to point towards those celebs that aren't liberal.

The term "non-liberal" means just that, people who aren't liberal. This does not mean that all the people listed here are right-wing or share the same views, or that they're all hardcore anti-Leftists or anything like that. After all, the Right wing of the political spectrum is far more varied than the mostly uniform and one-dimensional Left. Besides which, there is a certain thing call "Center". Quite a few centrists are listed.

This list is by no means intended to serve as a mindless glorification of the individuals on it. There are people here whose views by-and-large do not correspond with mine.

Nevertheless, even though celebrity glorification is a hobby that lacks any merit and isn't something I ever encourage, one has to give the individuals on this list at least some credit, especially since certain actors and directors here have been victims of "Red-Listing". It takes courage to go against the grain in Hollywood - especially politically.

"Red-Listing", i.e. blackballing, involves making life difficult for those who do not subscribe to the Left's dogmatic and fierce political correctness; it includes career-hindering and such.

The names are listed in no particular order.

http://morepoliticalrants.blogspot.com/2013/08/marxism-basic-guide-for-gullible_24.html
 
a list of 100 titles
I didn't really feel like putting together this list, but the thousands and thousands of my rabid fans begged me to until I finally gave in to their teary-eyed pleads. They were on their knees, sobbing their guts out. How does one reject such a demand? I am not made out of stone.

Unlike my "Best 100 Films" list, there is a significant gap in quality between the first ten here and the last 30 or so. In other words, the list starts off with excellent films and ends with good ones. I naively thought I could fill 100 places here with more-or-less high quality horror flicks.

I've seen over 600 horror films, and most of them are mediocre or outright stink. It's a mindless but fun genre. You lower your expectations considerably and they still manage to disappoint you nearly every time. And that's where this list comes in: it's a chance for you not to waste your time seeking out the good and great ones by having to filter them through all the crap, but to go straight to the worthiest horror flicks.

I've decided not to include sci-fi films with elements of horror, the "Aliens" quadrilogy or "Event Horizon", for example. Also, the list is dominated by supernatural horror films, because: 1) I can't stand the serial-killer genre, and 2) serial-killer flicks I consider to be thrillers, not horror films.
 
a list of 274 people
It never ceases to amaze me how deeply immersed in denial most celebrity-worshipers are. Even when a pair of breasts is so obviously fake that it almost comes with a factory stamp/seal that says "THESE ARE FAKE", people will still deny it, stubbornly (and insanely) clinging on to their idol's imaginary perfection.

I can guarantee I'm 100% correct on most of the women listed here, with the rest being perhaps 90%. Many of them have appeared nude in films (not talking about the scenes when doubles are used), some have done Playboy, and some of them have freely admitted to having done it. Pre-celeb nude shots, various paparazzi beach photos, plus red-carpet events are also very useful. Fake breasts are aesthetically such a failure, it isn't difficult to spot them even when a woman has two-thirds of them covered.

Some of these women have small breasts. Don't let that fool you. Not all implants go to double-D.
Some of these women had them taken out. They're included too.

I've decided not to include models and porn stars (unless they appeared in "ligit" films in larger roles) as that would cheapen this list even more.

Suggestions and corrections are appreciated. I feel as if I've only scratched the surface, so quit complaining about how real your idol's breasts are and tell me instead whom I'd omitted.

Several women listed here aren't either actresses or singers. But I felt they very much belong here. My list, my rules.
 
a list of 69 titles
You might as well ignore the other soundtrack lists, because they're mostly put together by people who listen to Bruce Springsteen, Avril Lavigne and Green Day. Most of them don't even include any of the movies I placed in the first 10, hence why waste your time with them? This is an experienced music listener talking here, not some snot-picking kid who'd realized just the other day that boy-bands are corporate garbage.

Original soundtracks are more the focus here, but not just. Some movies are included because they have a lot of great music, others are here for one excellent track or song.

The significance of the order in which films are listed is more relevant than usual. I.e. the first several soundtracks listed are much better than the last few. The discrepancy in quality is larger than usual due to the fact that there are very few soundtracks with an extensive number of top-notch tracks.

Generally, most entries towards the bottom have "just" one great track.

There are many movies that have very solid soundtracks, all the way through. Those aren't included. I've picked those films that have stand-out tracks. I am not interested in solid.
 
a list of 26 people
Honesty is a rare commodity these days, so when we do come across it we should admire and appreciate it. These people couldn't tell a lie if they tried, so perfectly trained are they to be truthful.

I have decided not to include any politicians because everyone already knows that they always speak the truth.

This list will be gradually expanded, because there are so many truth-tellers out there. If you can offer me any suggestions, please do.
 
a list of 7 people
 
a list of 100 titles
Wes Anderson's unfunny/overrated/pathetic/badly-cast comedies just plain suck, that's all the title means. Or did any of you actually think I named the list this way to pay homage to the man i.e. that I decided not to include his "comedies" because they'd dominate the list too much? Fat chance. Wes is incompetent, hence none of his movies are anywhere close to being in the Top 1000, let alone the best 100 comedies.

The order is VERY DELIBERATE, which means that the difference between the top 10 and the last 10 is substantial, i.e. the list starts off with 10-star movies and ends with 7-star comedies. I didn't rank them merely in terms of which made me laugh the most, but also how entertaining, interesting, unique or even visually excellent they are. But yeah, the laughs are the deciding factor, just not the only one.
 
a list of 21 people
I had this really weird, inexplicable urge to put these people on the same list, but I don't know why.

If you can help me find out why I decided to include these celebs on this list, do tell, I'd appreciate it.
 
a list of 41 titles
Only winners of the coveted "Fedor's Oscar" are listed here.

Every year Hollywood rewards itself for some of the worst movies it'd made in the previous year, proudly ignoring the truly outstanding films of that year. The fact that they refer to these awards as "Best" must be some kind of an in-joke that I fail as yet to understand.

Let's face it; the Oscars have very little to do with acting, directing or writing quality and everything to do with left-wing politics, hyping the next nepotist kid, the big studios outbidding each other, backroom deals, fat envelopes exchanging hands, and most ludicrous of all the creation of the infamous "Oscar buzz" - the hyping of potential future winners and runners-up before the movies even go into production. That's how laughable the whole circus is. Anyone who takes these awards seriously only has themselves to blame.

The competition for the worst of the worst is very limited in scope, but stiff. In the running are almost always only left-wing propaganda films, unrealistic bio-dramas of iconic historical figures (that either trash or idealize its subject matter), dramas with invalids, costumers without an interesting story, and soap-operatic chick-flicks posing as "deep drama". These are nearly always neck-and-neck, fighting over the golden statuettes. Due to the fairly large number of bad movies jostling for the moronic award they call the "Oscar", I have often listed runner-up movies that are almost as bad as the winning film.

As is to be expected (and as is indeed the intention of the whole hoopla), the gullible and hype-happy masses rush to the cinemas and their DVD stores after each award ceremony, thinking naively that these films truly are the creme-de-la-crop of the previous year. Ts, ts, ts. Even when they leave the viewing disappointed, many still try to convince themselves that the film was good. They force themselves to like it, because - after all - "it's an Oscar winner!". No backbone at all, such viewers. They're the same people who buy a rap album because it picked up a few Grammys.

The list starts off with the worst Oscar-winning film of 2010, and then goes backward.

The list is not yet complete. Plenty more bad movies to be added later. However, the worst Oscar-winners are to be found in the past 30 years, hence the list is almost as good as done.
 
a list of 33 titles
Television is loaded with garbage; flooded with drama serials, moronic cop shows, and laugh-track sit-coms, but to dismiss it entirely is a rather snotty and deluded attitude to take. There are always the few gems that wait to be discovered.

Listed in alphabetical order.

For a complete listing and descriptions of all the women from the first 23 seasons of "The Real World":

http://rapidshare.com/files/438088396/RW_Women.rar
 
a list of 134 titles
The only thing worse than an irritatingly idiotic movie is a monotonous piece of garbage.

Here's a few sleeping pills I sat through, with or without the aid of man's best friend, the fast-forward button.

I have posted comments on IMDb for nearly all the movies listed.

There are SPOILERS in most of the reviews.

http://imdb.com/user/ur7059410/comments

NOTE: None of the films I listed on my "Worst Meryl Streep Films" list are here, but you can count them in too.
 
a list of 26 people
Nepotism is a crippling disease that lowers the quality of movies, and dominates Hollywood ever-increasingly like almost no other arena.

However, out of thousands of movie nepotists, laws of statistics say that some have to be good or even great. Here's the list of that small number of exceptions.

And don't look for Daniel Day-Lewis here. He is on my other nepotists list, "Nepotism: Offspring Of Elitism" list.
 
a list of 250 titles
There's a rumour going that Hollywood and European cinema are firmly in the hands of the Left, and that they misuse this enormous media power to disseminate their twisted political beliefs amongst the mostly ignorant sheep aka the film-goers. Their most common victim: the naive brain-washed nerdy film-buff who believes everything Hollywood and French cinema tell him, and who takes movies far too seriously as an "art form" - even going so far as to take flicks as a source of information.

Since WW2, the success of Capitalism in the West has had Western Marxists fuming and foaming at the mouth. How does one fight against something that works - especially when one's own (alternative) ideology has been proven time and time again to be an utter failure? Marxists tried taking concrete physical action by taking their misguided cause to the streets in the late 60s, but it didn't work; aside from a few Soviet-influenced Leftist college professors and a bunch of bored/gullible students, the masses pretty much did NOT want a Red Revolution - in the slightest.
There has been an ongoing, persistent and dirty propaganda campaign by all left-wing elements to discredit Capitalism (hence democracy) in every way imaginable. Nit-picking through its flaws (because Capitalism isn't perfect) - plus making up blatant lies about it: these are the basic methods used.

Marxists realized that the only way to fight something that works in practice is to smear it in theory - or fantasy, in this case: on the big and small screen. Film and television offer the best platforms for disseminating nonsense and fallacies: you simply make a claim, without having to prove it. A perfect vehicle for anyone whose sole aim is to mislead.
Western Marxists will NEVER be appeased until they help bring about the fall of Capitalism and democracy. They are on a mission. It's up to us viewers whether or not this decadent propagandist machine, fueled by sociopaths, quasi-intellectuals and other misanthropes, will eventually bring about this long-awaited negative change and instability - two things Marxists long for with all their hearts.
Economic downfall comes right after moral disintegration and all-encompassing dumbing-down, two more elements Marxists work at ceaselessly. The goal? Destroy the Capitalist/democratic West from within, and then take over once there is economic chaos i.e. when there is a fertile ground for political extremism.

And then? Establish a hardcore dictatorship in which a selected elite of psychopaths will walk all over millions in order to expand their own wealth - under the guise of "creating a new man". Btw, this laughable notion of creating "a new man", i.e. this hopeless undertaking of making gigantic artificial evolutionary leaps, is pretty much what the Nazis had envisioned as well. Just one of many parallels between National-Socialism and Marxism, i.e. one of many similarities between the two extremes which Western left-wing propaganda prefers to keep quiet about - with good reason.

Just to avoid any misunderstandings, the list includes blatant propaganda films disguised as "objective" documentaries i.e. fiction pieces, but it also includes "harmless" entertainment flicks that hadn't been made with the sole and expressed purpose of promoting Leftist ideology, but into which the filmmakers threw in more hidden i.e. less obvious messages and occasional jabs at the Right (and I don't mean the extreme Right).

What the vast majority of Western left-wing propaganda film-makers fail to realize is that even when they have some valid points to make (which is admittedly rare), they make it very difficult for any intelligent or sane viewer to take them seriously because they overload their films with excessive bias and utter nonsense. They use anti-logic, fact-twisting, misquoting, half-truths, manipulative editing, music as over-dramatization, and other simple propaganda tools that make their films the useless sources of information they are.

It's called overkill, and when you exaggerate too much you end up achieving very little. Too greedy. Most of the "documentaries" listed here are so heavily biased that they fail on almost every level (except in exposing the film-maker's ignorance and dishonest intentions), even when their criticism is valid (which, again, is rarely the case).

I welcome all suggestions and criticism. If you are a liberal and feel you must label me a "Fascist" just because I don't share your views, it's your choice. But keep in mind that I have omitted all movies whose primary focus is sending a clear anti-Nazi message, such as "Blood In The Face", even when they were made by Marxist directors. If you can convince me that a movie or TV series is here by mistake, I will remove it.

Any movies you find missing here you will quite likely find on my other propaganda list, Part II.

The list consists largely of blatant propaganda "documentaries" and obvious Leftist thrillers/dramas. But also included are flicks that aren't overtly political yet contain little jabs at the Right i.e. sneaky little left-wing messages.

Again: left-wing propaganda is just a rumour. Perhaps I'm TOTALLY wrong, and it's just a figment in our collective imagination. Might even be mass hysteria, this naive notion that Hollywood is a den of Communist/left-wing vipers. Perhaps all these films are Right-wing.

http://morepoliticalrants.blogspot.com/2013/08/marxism-basic-guide-for-gullible_24.html

NOTE: I have disabled comments for this list. If you want to comment, you will have to visit Part II of this list.
 
a list of 19 titles
The most masculine actor to hit the big screens since Shirley Temple has been a promising prospect for years, with his amazing potential and unquestionable charisma which are drawn from his natural macho magnetism.

So why are nearly all of his films so awful?

Perhaps his roles have been not manly enough. Try playing Conan the Barbarian or James Bond next time, Leo. Show us all finally what you've really got!

Listed in order from the absolute worst to the least awful.

I hope he finally hits his stride. A talent of his magnitude deserves nothing less than that.
 
a list of 58 people
Overrate: "to rate, value, or estimate too highly". (Webster's Dictionary)

This is NOT a list of the WORST directors. Pay attention to the title of this list, and try to understand what it means before posting anything.

Some of these directors have even made the occasional though rare great or solid film. These guys tend to be around the bottom of the list.

This list is not a condemnation of all of these people's entire filmographies, although some that are listed here haven't made anything but garbage (and those you will find at the top of the list, obviously).

Directors get overrated for various reasons. The most common ones are:

1) Political Orientation; when the director is a Marxist/left-winger and makes films of that nature (if he is politically active, as well, the chances of him/her being overrated soar)

2) Geography; when he is European (hence regarded as something special and "exotic" by American film-critics and nerdy film-buffy audiences)

3) Pretentious Baloney; when a director makes a lot of "allegorical" dramas; generally speaking, the number of dramas a film-maker creates is directly proportional to the chances that he gets overrated; sexual deviousness/perversion and bizarre/metaphysical imagery greatly help too in raising his status to ridiculous heights

4) Hype; enormous Hollywood hype, for example, which occasionally involves paying money to certain people in the media

5) Nepotism; sons and daughters of high-profile actors and directors receive far less criticism hence are more prone to being overrated; the flawed and rather silly assumption is that these kids inherited "film" in their genes

Mind you, I do not just focus on technical prowess when judging directors. I am primarily focusing on the quality of their movies as a whole, not just how clever or unique they are in handling the photography and editing. In other words, no amount of visual perfection is of much use when the story and/or acting and/or casting and/or the dialogue stink.
Having said that, some directors listed here ARE inept when it comes to the mastery of the basics of their "craft".

Documentary film-makers are not included (otherwise Michael Moore would top the list).

Just to avoid being asked every time which directors I do like, here's a brief list (the first 5 are head and shoulders above the rest):

1. Kubrick
2. Scorsese (not the recent garbage)
3. Lindsey Anderson
4. Altman
5. Coen (not the recent garbage)
6. R. Scott (two excellent movies)
7. Fincher (not the recent garbage)
8. Brad Anderson
9. Mike Leigh
10. Jarmusch
11. Tarkovsky (two excellent movies)
12. Hal Hartley
13. Tom DiCillo
14. Weir
15. Cronenberg (not the recent mediocrities)
16. Burton (3-4 very good films, and a bunch of crap ones)

http://imdb.com/user/ur7059410/comments
 
a list of 34 people
Some names are synonymous with garbage. You see their names in the opening credits and you immediately cringe, regretting that you didn't read the small print on the poster, the DVD, or haven't checked the details of the bomb in question on IMDb.

These are people who have made careers out of producing, directing and writing trash, on the small and/or big screen, and in doing so have become symbols i.e. poster kids for everything that is wrong with movies and TV.

Listed in no particular order.
 
a list of 27 titles
Whether due to her extremely poor choice of roles/movies, or her overrated and sometimes downright silly performances, or her occasionally laughably unconvincing accents, Meryl has managed to accumulate quite an "impressive" filmography of garbage dramas and other chick flicks.

Here is the list of her films, starting with the absolute worst.

I fully agree with the assessment that she is the new Katherine Hepburn. In fact, she has surpassed her by a considerable margin by being even worse.

Keep in mind that some of these films would have been better had she not been placed in them, maybe even much better. But most would stink as much without her.

http://vjetropev.blogspot.com/2013/06/hollywood-biographies-meryl-streep.html
 
a list of 4 people
These four actors, apart from being human, eating food, and breathing air (or having had done so in the past), have something very specific in common, that separates them from the other thespians.

What could it be?

Send me your e-mail address if you can't think of a better reason than that all of them are on the list, i.e. if you give up in utter frustration.
 
a list of 29 titles
 
a list of 63 people
Gone are the days of actors such as Clark Gable, Cary Grant, Yul Brynner, Spencer Tracy, and Jim Brown. I personally believe they weren't as manly as the new generation of men we have today.

Real men.
 
a list of 9 people
Think hard.
 
a list of 45 people
PETArd: a person who supports the organization called PETA.

This is by no means intended as a derogatory term.

I repeat, NOT an insult.

Just look at all the fine young intellectuals who are leading the way into the 21st century! We should all be proud. Very proud. So very very very ve-ry proud.
 
a list of 5 people
Apart from all 5 of these actors being human, having a pair of legs and a nose, i.e. the bleedin'-obvious stuff, what common denominator connects the people on this list?

Think hard.

People who regularly read celebrity gossip columns are probably at an advantage. (But that's a given.)

Whoever gets the right answer first, will be rewarded by getting to watch "Avatar" 834 times in a row, while strapped to a chair.