Overspel (TV Series 2011– ) Poster

(2011– )

Episode List

 OR 

Season 3

10 Sep. 2015
Een sterke zaak
Willem en Iris gaan trouwen en zullen nu eindelijk gelukkig worden. Maar een mysterieuze vrouw meldt zich met een boodschap voor Willem. De familie Couwenberg heeft een ander probleem, want Björn heeft ook huwelijksplannen, met een prostituee.
 
17 Sep. 2015
Case Closed
Anna Eckhardt biedt Willem een kans zich definitief te revancheren op Couwenberg. Hij heeft Iris echter een belofte gedaan. Pepijn, inmiddels in dienst van Couwenberg, onderzoekt prostituee Wendy, maar speelt een dubbelspel in zijn jacht op rehabilitatie.
 
24 Sep. 2015
De grootst mogelijke ellende
Willem en Anna gaan het spoor terug, op zoek naar de rol van Couwenberg in de dood van een projectontwikkelaar. Iris kan daar niet mee leven. Elsie wil dolgraag een restaurant overnemen. Hacker Alex probeert Marit tot een afspraakje te verleiden.
 
1 Oct. 2015
Panama
Iris en Willem spreken niet meer met elkaar. De situatie tussen hen wordt onhoudbaar. Pepijn - met een dubbele agenda - en Couwenberg doen Elsie een bizar voorstel. Marit krijgt last van haar geweten en spreekt nog één keer af met Alex.
 
8 Oct. 2015
Gelieg en bedrieg
Willem is weg bij Iris en woont voorlopig in een hotel. Couwenberg komt vrij en maakt ruzie met Björn over Wendy. Pepijn bereidt een grote slag voor om in één klap de hele familie Couwenberg te grazen te nemen. Marit wordt gestalkt door Alex.
 
22 Oct. 2015
Een heterdaadje
Menno ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Pepijn, Couwenberg en Elsie zullen gaan tekenen bij de notaris, terwijl de politie in de aanslag ligt. Reinier ontdekt dat Marit zich vreemd gedraagt.
 
29 Oct. 2015
USB
Pepijn is wanhopig en vraagt het OM om een laatste kans. Björn kan niet begrijpen dat Wendy hem in de steek heeft gelaten. Couwenberg vraagt zich af wie hem verraden heeft. Iris en Willem vinden onafhankelijk van elkaar iets uit over Anna's verleden.
 
5 Nov. 2015
Net als vroeger
Iris en Menno krijgen de ergst mogelijke boodschap. Alex laat Marit niet met rust. Willem komt achter de waarheid over Macrander, maar die zit heel anders in elkaar dan hij dacht.
 
12 Nov. 2015
Schuld
Iris moet zich noodgedwongen over de nalatenschap van Pepijn buigen. Zowel Willem als Couwenberg krijgen post van Justitie en lopen het risico op forse veroordelingen. Marit zoekt hulp om van Alex af te komen.
 
19 Nov. 2015
Een dure prijs
Huub Couwenberg is verdwenen. Elsie probeert hem met behulp van Marco af te zetten als directeur. Anna zal tegen Willem getuigen. Iris besluit om zonder hem te vertrekken. Terwijl zij de schrik van haar leven krijgt, dreigt Willem de duurste prijs te moeten betalen.
 

« Season 2 |  Season 3 

See also

Rated Episodes (by date / vote)| TV Schedule

Contribute to This Page