The Blind Side
Quicklinks
Top Links
trailers and videosfull cast and crewtriviaofficial sitesmemorable quotes
Overview
main detailscombined detailsfull cast and crewcompany credits
Awards & Reviews
user reviewsexternal reviewsawardsuser ratingsparents guide
Plot & Quotes
plot summarysynopsisplot keywordsmemorable quotes
Did You Know?
triviagoofssoundtrack listingcrazy creditsalternate versionsmovie connectionsFAQ
Other Info
box office/businessrelease datesfilming locationstechnical specsliterature listingsNewsDesk
Promotional
taglines trailers and videos posters photo gallery
External Links
showtimesofficial sitesmiscellaneousphotographssound clipsvideo clips

Connect with IMDb



2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009

1-20 of 619 items from 2009   « Prev | Next »


Box-Office Oracle: Jan. 1 - Jan. 3, 2010

31 December 2009 1:35 PM, PST | Rope of Silicon | See recent Rope Of Silicon news »

#1 movie predicted correctly: 9 Weeks in a Row 1. Avatar After Christmas the box office tends to fall around 27 percent, but the box office was so massive last weekend that I've got to think it will come down slightly more. I still can't ding anything more than 40 percent, and I'm only knocking Avatar 35.7 percent. Luckily for Cameron and Co., that's still enough to win the derby. It will be the third weekend in a row for Avatar, though the year of 2009 wraps with no films having accomplished that feat, as Avatar will get there too late. The last film to do it? Tropic Thunder. Estimate: $48.6 million 2. Sherlock Holmes Avatar has been crushing Sherlock in the daily returns, which could mean: 1) Avatar is building momentum and Sherlock will get beaten badly this weekend or 2) Demand will be higher this weekend for Sherlock Holmes because the working folk haven't been going during the week. »

- Laremy Legel

Permalink | Report a problem


Phoenix Film Critics Society Names "Inglourious Basterds" Top Film of 2009

31 December 2009 12:07 PM, PST | Manny the Movie Guy | See recent Manny the Movie Guy news »

The Phoenix Film Critics Society has chosen Quentin Tarantino's revenge fantasy "Inglourious Basterds" the best film of the year! They also named Tarantino Best Director, his cast Best Ensemble, and Christoph Waltz Best Supporting Actor for his role as the "Jew Hunter" Hans Landa.

Here's the complete list of winners:

Best Picture

Inglourious Basterds

Top Ten Films of 2009 (in alphabetical order)

Avatar

District 9

(500) Days of Summer

The Hurt Locker

Inglourious Basterds

Precious

Sherlock Holmes

Star Trek

Up

Up In The Air

Best Director

Quentin Tarantino, Inglourious Basterds

Best Performance by an Actor in a Lead Role

George Clooney, Up In The Air

Best Performance by an Actress in a Lead Role

Meryl Streep, Julie and Julia

Best Performance by an Actor in a Supporting Role

Christoph Waltz, Inglourious Basterds

Best Performance by an Actress in a Supporting Role

Mo.Nique, Precious

Best Acting Ensemble

The cast of Inglourious Basterds »

- Manny

Permalink | Report a problem


Denzel Washington Makes List Of Top Ten Money-Making Stars of 2009 (Lists)

31 December 2009 11:15 AM, PST | ShadowAndAct | See recent ShadowAndAct news »

Sandra Bullock has been voted the Top Money-Making Star of 2009 in Quigley Publishing Company’s 78th Annual Poll of Exhibitors and is the first female to win since Julia Roberts in 1999. Bullock is the eighth woman chosen #1 in the Poll’s 78 year history. She appeared in three films in 2009, The Blind Side, The Proposal and All About Steve.

Denzel Washington rounded out the Top Ten with The Taking of Pelham 1 2 3.

The Quigley Poll, conducted each year since 1932, is an annual survey of motion picture theatre owners and film buyers, whichasks them to vote for the ten stars that they believe generated the most box-office revenue for their theatres during the year. It has been long regarded as one of the most reliable indicators of a Star’s real box-office draw because the selections are done by people whose livelihood depends on choosing the films that will bring audiences to their theatres. »

- Tambay

Permalink | Report a problem


Nine Won't Be Expanding Any Time Soon

31 December 2009 8:03 AM, PST | cinemablend.com | See recent Cinema Blend news »

I wasn't really a gigantic fan of Nine, and given that I fell hard for Chicago and love musicals in general, that probably isn't a good sign for the movie's overall performance. But I'm kind of surprised to see the extent to which people are actively rooting for this movie to fail. It's the only reason I can come up with for a story like the one at Reuters, which makes news of the fact that Nine won't be expanding into more theaters over the holidays. Apparently it's a good sign that they're not actively cutting theaters, given that the movie has only made about $7 million thus far from 1,408 theaters. That put it well behind fellow Oscar fare like Up in the Air and even the seemingly unstoppable The Blind Side, and given that Chicago made $2 million from just 77 theaters on its opening weekend in 2002, not exactly promising for things »

Permalink | Report a problem


Foreign boxoffice breaks record in 2009

31 December 2009 8:01 AM, PST | The Hollywood Reporter - Movie News | See recent The Hollywood Reporter - Movie News news »

Another year, another overseas record.

According to preliminary estimates from the six Hollywood major studios, total 2009 foreign boxoffice -- from all territories outside the U.S. and Canada -- notched a new all-time record of $10.7 billion.

The offshore total represents an increase of 7% from 2008's record boxoffice of $9.942 billion and 11% above the then-record $9.5 billion notched in 2007. The 2009 tally is nearly 20% more than the $8.6 billion grossed three years ago, which was also a record.

Of 2009's top 10 best-grossing domestic titles, only three failed to gross more overseas than in the U.S. and Canada: Warners' "The Hangover" ($277 million domestic vs. $190 million foreign); Paramount's "Star Trek" ($258 million vs. $128 million); and DreamWorks Animation/Paramount's "Monsters vs. Aliens" ($198 million vs. $183 million). Warners' "The Blind Side" has not yet been released overseas.

Foreign boxoffice propelled worldwide gross action for a broad array of titles and genres including "Michael Jackson's This Is It," which rolled »

- By Frank Segers

Permalink | Report a problem


Sandra Bullock is top star of '09 boxoffice

31 December 2009 8:01 AM, PST | The Hollywood Reporter - Movie News | See recent The Hollywood Reporter - Movie News news »

In the eyes of U.S. movie theater owners, Sandra Bullock shined as 2009's top Hollywood star at the boxoffice, as the actress scored with audiences after a two-year absence from screens.

Quigley Publishing Co.'s annual list released on Thursday of top money making stars, based on a poll of hundreds of theater executives, had Bullock beat out such stars as George Clooney and Denzel Washington, on the strength of her roles in "The Proposal" and "The Blind Side."

Romantic comedy "The Proposal" made $315 million at worldwide boxoffices after its June release, and football drama "The Blind Side" has made $193 million only in the U.S. and Canada since its Nov. 20 release, with its rollout in other countries still to come.

Bullock, who also starred in the 2009 comedy "All About Steve" with its $34 million take in the U.S. and Canada, is the eighth woman to top Quigley's list of top money-making stars, »

- By Alex Dobuzinskis, Reuters

Permalink | Report a problem


WENN 2009 Movie Quiz

31 December 2009 7:57 AM, PST | WENN | See recent WENN news »

Well, that was some year - but were you paying attention?

We've trawled through the happenings and the hits, the flops and the fuss to bring you the last 12 months in quiz form.

So, as we ring in 2010, here's your chance to test the old grey matter with 30 posers about the closing year.

Best of luck...

1. Name Kate Hudson's former baseball beau.

a. Alex Rodriguez

b. Derek Jeter

c. Manny Ramirez

2. Who won the 2009 Oscar for Performance by an Actor in a Leading Role?

a. Sean Penn

b. Brad Pitt

c. Mickey Rourke

3. And who won Oscar gold in the Actress in a Supporting Role category?

a. Amy Adams

b. Penelope Cruz

c. Viola Davis

4. Name the actress who won damages from U.K. tabloid the Daily Mail after the publication called her "the most irritating actress".

a. Kate Winslet

b. Dame Judi Dench

c. Kate Hudson

5. Name the Russian who gave birth to Mel Gibson's baby in October.

a. Petra Nemcova

b. Oksana Grigorieva

c. Anna Kournikova

6. How many kids does Mel Gibson now have?

a. 6

b. 7

c. 8

7. Which actress fasted for 12 days to highlight the plight of refugees in Darfur?

a. Angelina Jolie

b. Charlize Theron

c. Mia Farrow

8. Which great Brit recovered from a late 2008 coma to start work on his 74th film role this past summer?

a. Christopher Lee

b. Lord Attenborough

c. Sir Ian McKellen

9. Which top TV actress said, "I was named after my great-grandmother. If you look it up it's Greek, but my grandmother was apparently named after an Irish Catholic saint, who had an indiscretion with the Greek god Zeus and was kicked out."

a. Vivica A. Fox

b. Penelope Cruz

c. Calista Flockhart

10. Which movie star quit acting to become a batty rapper?

a. Hugh Grant

b. Joaquin Phoenix

c. Mark Wahlberg

11. Which Irish actor became a dad for the second time this year?

a. Colin Farrell

b. Colin Firth

c. Daniel Day-Lewis

12. She played TV chef Julia Child and Fantastic Mr. Fox's wife in two 2009 films. Name the Oscar winner.

a. Nicole Kidman

b. Julia Roberts

c. Meryl Streep

13. The castmembers of which famous TV sitcom reunited for an episode of Curb Your Enthusiasm?

a. Friends

b. Cheers

c. Seinfeld

14. Which sexy star inhabited Jennifer's Body?

a. Megan Fox

b. Eva Mendes

c. Kate Beckinsale

15. Which Charlie's Angels star died on the same day as Michael Jackson?

a. Cheryl Ladd

b. Jaclyn Smith

c. Farrah Fawcett

16. Which 2009 movie did George Clooney not appear in?

a. Fantastic Mr. Fox

b. The Men Who Stare At Goats

c. The Blind Side

17. Which funnyman had heart surgery in 2009 to replace a heart valve?

a. Robin Williams

b. Pierce Brosnan

c. Alec Baldwin

18. Which box office smash hit featured balloons, an old man and a boy scout?

a. Bolt

b. Up

c. Monsters Vs. Aliens

19. Jaime Pressly, Claire Danes, Marla Sokoloff and Anna Faris all had what in common in 2009?

a. They got married this year

b. They had a baby this year

c. They spent time in rehab

20. Which actress was unceremoniously ditched from the Twilight franchise?

a. Ashley Greene

b. Dakota Fanning

c. Rachelle Lefevre

21. And which filmmaker's daughter will replace her in Eclipse next year?

a. Bryce Dallas Howard

b. Jessica Capshaw

c. Eva Amurri

22. Which Beatle does Aaron Johnson portray in Sam Taylor-Wood's directorial debut Nowhere Boy?

a. Paul McCartney

b. Ringo Starr

c. John Lennon

23. Which British actress was left "mortified" when Esquire magazine named her the year's Sexiest Woman?

a. Kate Winslet

b. Katie Price

c. Kate Beckinsale

24. Name the director of Inglourious Basterds.

a. Steven Spielberg

b. Ron Howard

c. Quentin Tarantino

25. Which British actor played the roles of Scotty in Star Trek and an adventurous mammal in Ice Age: Dawn of the Dinosaurs?

a. Hugh Laurie

b. Simon Pegg

c. Colin Firth

26. And which original Star Trek castmember was 'beamed up' for the summer sci-fi epic?

a. Leonard Nimoy

b. William Shatner

c. George Takei

27. Name the apt title of tragic movie star Patrick Swayze's memoirs.

a. The Time of My Life

b. No More Dirty Dancing

c. Next of Kin

28. Who will co-host the Oscars in March?

a. Brad Pitt and George Clooney

b. Hugh Jackman and Nicole Kidman

c. Alec Baldwin and Steve Martin

29. Which former heavyweight boxing champion played himself in hit comedy The Hangover?

a. Muhammad Ali

b. Mike Tyson

c. Lennox Lewis

30. And, here's a real toughie to finish on... Name Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick's surrogate, who carried and gave birth to the couple's twins.

a. Kim Cattrall

b. Katherine Ross

c. Michelle Ross

Answers:

1. a

2. a

3. b

4. a

5. b

6. c

7. c

8. b

9. c

10. b

11. a

12. c

13. c

14. a

15. c

16. c

17. a

18. b

19. a

20. c

21. a

22. c

23. c

24. c

25. b

26. a

27. a

28. c

29. b

30. c. »

Permalink | Report a problem


Nicole Kidman Added to 2010 Golden Globes' Presenters

30 December 2009 11:20 PM, PST | Celebrity Mania | See recent Celebrity Mania news »

Nicole Kidman has been selected as one of the presenters at the 67th Annual Golden Globe Awards. The Claudia Nardi of "Nine" has been announced being tapped to present on Wednesday, December 30, the same day "Avatar" star Sam Worthington and "Jurassic Park" director Steven Spielberg were booked to hand out trophies at the annual event.

Several days before the "Australia" actress was announced, Halle Berry and Colin Farrell were added to the star-studded line-up of presenters. All of them are going to join previously confirmed Jennifer Aniston, Julia Roberts, Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Matthew Fox, and Mickey Rourke.

The 67th Annual Golden Globe Awards will be broadcast live on NBC from the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California on Sunday, January 17, 2010. The award ceremony is going to be hosted by former "The Office" star Ricky Gervais.

The full list of nominees have been announced on December 15. "Miss Congeniality »

- celebrity-mania.com

Permalink | Report a problem


Year in Review Part 2: Burn the Negatives!

30 December 2009 9:23 PM, PST | FilmExperience | See recent FilmExperience news »

The title of this post is indefensible, exclamatory (!) and puerile. But these movies piss me off and if they can be super obnoxious, so can I. Now, in truth, I probably never see the absolute "worst" of the movies that play in theaters since I can pick and choose my own film menu. My New Year's Resolution is to be more constructive when I criticize (I'm not giving up criticism. That's mother's milk). I'd also like to be more positive in 2010.

Thus, I retract the titular command: No negatives of the following movies and performances should be incinerated ... instead let them live on as cautionary tales to actors and filmmakers. People are watching. Try harder.

Worst Supporting Actor

I've already expressed my concerned about the "too much!" of Stanley Tucci's continually nominated performance in The Lovely Bones. I don't know what the hell Richard Gere was doing in Amelia, »

- NATHANIEL R

Permalink | Report a problem


Transformers Sequel Tops the 2009 Box Office

30 December 2009 8:49 PM, PST | Beyond Hollywood | See recent Beyond Hollywood news »

Everyone has their favorites and disappointments, but when all is said and done, which film topped the charts for 2009, and which didn’t? Domestically, Michael Bay’s transforming robot sequel “Revenge of the Fallen” was king with $402 million, while adding an almost equal amount in foreign grosses. Though it opened to some questions, James Cameron’s “Avatar” has become a bona fide monster, and with just a scant two weeks in release, has already made $726 million worldwide, including $476 million from overseas ticket sales alone. Meanwhile, “The Blind Side” and “The Hangover” ranks as two of the surprise hits of the year, with “Side” still to see an overseas bow. Here are the Top 10 moneymakers of 2009 in domestic and total worldwide take. # Title Domestic Box Office Worldwide Box Office .1 Transformers: Revenge of the Fallen $402,111,870 $834,969,807 .2 Harry Potter and the Half-Blood Prince $301,959,197 $929,359,401 .3 Up $293,004,164 $683,004,164 .4 The Twilight Saga: New Moon $282,887,000 $664,393,961 [...] »

- Nix

Permalink | Report a problem


Box Office: Hello, 2010

30 December 2009 2:38 PM, PST | Cinematical | See recent Cinematical news »

James Cameron's Avatar held strong, dropping less than 2% in its second week and maintaining its status as the number one movie. Last week's three new releases didn't do too shabby either, with each doing its best to separate us from any money we might have left after the holidays. Up in the Air and Nine moved into wider release last week finishing in sixth and eighth respectively.

1. Avatar: $75.6 million

2. Sherlock Holmes: $62.4 million

3. Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel: $48.9 million ($75.6 million total)

4. It's Complicated: $22.1 million

5. The Blind Side: $11.5 million

No new releases for the New Years weekend but the Christmas week releases still have plenty of momentum. I dare say Avatar is going to have at least another weekend at the top, and I think the rest of the top five will stay put. Here's my prediction:

1. Avatar

2. Sherlock Holmes

3. Alvin and the Chipmunks: »

- Matt Bradshaw

Permalink | Report a problem


Ratings: 'The Blind Side' Scores for ABC

30 December 2009 9:33 AM, PST | The Wrap | See recent The Wrap news »

By Josef Adalian

"The Blind Side" is a hit on TV, too.

ABC's hastily assembled special edition of "20/20" devoted to the "real" story behind the hit movie was easily the most-watched hour on broadcast TV Tuesday night among adults 18-49.

Featuring the star wattage of Sandra Bullock, "20/20" averaged a 2.2/6 at 10 p.m. That's double what a "Jay Leno Show" (0.9/3) repeat earned, and ahead of the second hour of CBS's "Kennedy Center Honors" (1.5/4).

Among all viewers, the hour drew just under 8 million folks, a bit less than the K »

- Adalian

Permalink | Report a problem


ABC posts highs and lows on Tuesday

30 December 2009 6:00 AM, PST | The Hollywood Reporter - Movie News | See recent The Hollywood Reporter - Movie News news »

ABC had the best and worst performing originals on a repeat-laden Tuesday night.

Its special edition of "20/20" about the true story behind sleeper hit "The Blind Side" logged a 2.2 rating/6 share among adults 18-49, easily winning the 10 p.m. hour.

Meanwhile, following a rerun of "Scrubs" (1.0/3), a new episode of sophomore ABC comedy "Better Off Ted" at 9:30 p.m. (1.0/3) posted the show's lowest rating this season.

CBS' intrepid procedural "NCIS," in a rerun, was once again the top program of the night with a 2.4/7 in the demo.

CBS' broadcast of the 32nd Annual Kennedy Center Honors (1.6/5) was down a notch from last year's performance (1.8/5 on 12/30/08).

Fox's telecast of the movie "The Benchwarmers" delivered a 1.5/4, while NBC held steady all night at a 0.9/3 with back-to-back reruns of "Parks & Recreation" and "The Jay Leno Show. »

- By Nellie Andreeva

Permalink | Report a problem


ABC’s 20/20 Devotes Whole Show to the Blind Side

29 December 2009 10:08 PM, PST | AwardsDaily.com | See recent AwardsDaily news »

It’s been a while since the Oscar race was confronted with a conundrum like The Blind Side.  The movie is an organic hit, making boatloads of cash as it races to $200 million. »

- Sasha Stone

Permalink | Report a problem


DVD update: When Oscar voters received these campaign screeners

29 December 2009 6:52 PM, PST | Gold Derby | See recent Gold Derby news »

Oscar voters are just now receiving their nomination ballots. Below are the dates that the general membership received these campaign DVDs. Other DVDs were shipped to members of specific branches. Dec. 28 — "Sherlock Holmes," "The Lightkeepers" Dec. 27 — "The Blind Side" Dec. 18 — "Crazy Heart," "The Princess and the Frog," "Broken Embraces," "The Last Station," "The White Ribbon," "It's Complicated," "Tyson" Dec. 15 — "Nine," "Fantastic Mr. Fox," "Monsters and Aliens," "Creation" Dec. 12: "Me and Orson Welles," "Loss of a Teardrop Diamond," "The Young Victoria" Dec. 11: "Invictus," "Star Trek," "The Lovely Bones," "Up in the Air," "Creation," "Inglourious Basterds," "The Road," "A Single Man" Dec. 10: "Public Enemies," "It's Complicated," »

- tomoneil

Permalink | Report a problem


'Harry Potter' propels Warners to top of '09 b.o.

29 December 2009 2:00 PM, PST | The Hollywood Reporter - Movie News | See recent The Hollywood Reporter - Movie News news »

Harry Potter's broom was turbo-charged this year, as the schoolboy wizard's latest film adventure helped Warner Bros. fly well north of $2 billion to repeat atop the annual domestic boxoffice rankings.

Warners projects a $2.99 billion domestic tally and nearly 20% market share through Dec. 31. But as certain as the picture is at the pinnacle of year-end rankings, other top positions remain cloaked in uncertainty.

Headed into the final frame, Paramount sits second with $1.44 billion and a 14% share, while Sony is third with $1.43 billion and a similar share. But Fox, with $1.25 billion (12%), has holiday tentpoles "Avatar" and "Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel" still going strong enough to give the it a real shot at one of the medal positions.

Warners -- also ringing up lots of loot with recently released "Sherlock Homles" -- used the heftiest slate in Hollywood to nail down its repeat roost atop domestic rankings. Warners had 36 films in the market this year, »

- By Carl DiOrio

Permalink | Report a problem


TV Tonight: The Blind Side Special on 20/20

29 December 2009 8:15 AM, PST | POPSUGAR | See recent BuzzSugar news »

If you were one of the many who helped The Blind Side achieve box office hit status, you were probably also intrigued by the extraordinary true story behind the film. NFL player Michael Oher was taken in as a teen by Tennessee family the Tuohys, led by matriarch Leigh Anne (Sandra Bullock has been nominated for a Golden Globe for the role). Like me, you probably wanted to learn even more about the real story behind the film, and now you can have it: 20/20 is focusing on the real-life Tuohys on tonight's episode. Blind Side: The True Story Behind the Movie will feature host Deborah Roberts interviewing Michael Oher about how he came to live with the Tuohys. His real-life adoptive parents, Leigh Anne and will also appear (and Bullock herself shows up too, along with Tim McGraw, who plays her husband in the movie). Personally I can't wait »

- BuzzSugar

Permalink | Report a problem


"Transformers: Revenge of the Fallen" the Best And Worst of the Year?

29 December 2009 6:52 AM, PST | Manny the Movie Guy | See recent Manny the Movie Guy news »

The people had spoken and they picked "Transformers: Revenge of the Fallen" as both the Best Action Movie of 2009 and the Worst Movie of the Year!

AOL's Moviefone has released its 2009 year-end movies poll and one thing is clear -- moviegoers, at least the ones voting on Moviefone, loved "The Twilight Saga: New Moon." The vampire romance saga was chosen as the Best Movie of the Year.

But my favorite question? "How would you rate 2009 overall," to which the answer was a resounding "Eh!"

Check out the full results of the Moviefone poll below:

1. What was the best movie of the year?

'New Moon' - 41%

'Avatar' - 14%

'The Hangover' - 13%

'Star Trek' - 11%

'Up' - 9%

'Inglourious Basterds' - 9%

'Up in the Air' - 2%

2. What was the worst movie of the year?

'Transformers: Revenge of the Fallen' »

- Manny

Permalink | Report a problem


Hollywood Ink: Fox, Warners Race to $4 Billion Photo Finish

29 December 2009 6:15 AM, PST | Movieline | See recent Movieline news »

· Just when Warner Bros. was thought to have an insurmountable lead in the 2009 box-office sweepstakes -- having forecast a record $3.99 billion global haul by the close of business this weekend (which evidently counts among this year's receipts, go figure) -- Fox has darted along the inside with its own prediction of $4 billion for the year. The latter studio points to huge holiday grosses for Avatar and Alvin and the Chipmunks: The Squeakuel as late revenue drivers; surely Warners can find $10 million of Blind Side revenue left under its couch cushions as college bowl games take off this weekend? Developing... [Variety]

MGM contemplates its suitors, Disney contemplates Marvel's B-list, and more Hollywood Ink after the jump. »

Permalink | Report a problem


Oscars 2010: which runners and riders will last the race?

29 December 2009 3:52 AM, PST | The Guardian - Film News | See recent The Guardian - Film News news »

The nominees will only be announced on 2 February and the awards given out on 7 March, but the likely contenders can already be divined

As the end of 2009 approaches we're in the thick of the Us awards season and pretty much everyone from the critics groups and some of the guilds to the Hollywood Foreign Press Association (Hfpa), the American Film Institute and the local barman have publicised their nominees and winners. Top 10 lists for 2009 have been drawn up, the year's most admired actors and actresses have been proposed and anointed, and the merits of the best work in directing, screenwriting, editing and all the crafts have been debated. The only body that has yet to weigh in on the virtues of Gabourey Sidibe or George Clooney or Invictus is the guardian of the Oscars – the Academy of Motion Picture Arts and Sciences.

When the Academy's 4,000 or so members announce their nominees on 2 February, »

- Jeremy Kay

Permalink | Report a problem


2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009

1-20 of 619 items from 2009   « Prev | Next »


IMDb.com, Inc. takes no responsibility for the content or accuracy of the above news articles, Tweets, or blog posts. This content is published for the entertainment of our users only. The news articles, Tweets, and blog posts do not represent IMDb's opinions nor can we guarantee that the reporting therein is completely factual. Please visit the source responsible for the item in question to report any concerns you may have regarding content or accuracy.

See our NewsDesk partners