4.1/10
42
1 user
Den unge kvinnen Maria lever sitt overklasseliv i skyggen av sin ektemann Carl. Når hun får vite at hun skal ha barn, forsøker hun å se på seg selv i forhold til sine omgivelser. Hun blir i... See full summary »

Director:

Reviews
Edit

Cast

Credited cast:
Vibeke Løkkeberg ...
Maria
Claus Nissen ...
Lou
...
Jens
Tor Stokke ...
Carl
Anne Gullestad ...
Postal service woman
Rest of cast listed alphabetically:
Arne Aas
Gretelill Henden
Elna Kimmestad
Reni Kleivdal
Lothar Lindtner
Kjell Stormoen
Edit

Storyline

Den unge kvinnen Maria lever sitt overklasseliv i skyggen av sin ektemann Carl. Når hun får vite at hun skal ha barn, forsøker hun å se på seg selv i forhold til sine omgivelser. Hun blir i tvil om verdien av sin hustrutilværelse og bestemmer seg for å sette den på prøve. Carl svikte. Det bringer henne i kontakt med Lou og Jens. Lou er dansk og har en tilfeldig jobb i Bergen. Jens er yrkesforbryter som aldri har lyktes i sitt fag. Maria tiltrekkes av disse to outsiderne og innleder et forhold til dem. Men istedet blir det til at de provoserer hverandre, de mister etterhvert kontrollen over spillets gang, og det hele ender i en voldshandling som driver Lou og Maria på flukt. De søker sin øy og finner den. Men alt går ikke så glatt som de har tenkt. Written by Anonymous

Plot Summary | Add Synopsis

Genres:

Crime | Drama | Romance

Edit

Details

Country:

|

Language:

|

Release Date:

20 April 1970 (Norway)  »

Also Known As:

Forbryderisk elskov  »

Company Credits

Production Co:

,  »
Show more on  »

Technical Specs

Runtime:

Color:

See  »

Frequently Asked Questions

This FAQ is empty. Add the first question.

User Reviews

Contribute to This Page

Watch the Latest Episode of "The IMDb Show"

Paul Scheer lets us in on a secret in The Disaster Artist and answers your questions. Plus, we explore the origins of midnight movies and take a look at IMDb's Top 10 Stars of 2017.

Watch the show