IMDb > Ashley Greene > News
Quicklinks
Top Links
biography by votes awardsNewsDeskmessage board
Filmographies
overviewby type by year by ratings by votes awards by genre by keyword
Biographical
biography other works publicity photo galleryNewsDeskmessage board
External Links
official sites miscellaneous photographs sound clips video clips

News for
Ashley Greene (I) More at IMDbPro »

Connect with IMDb



2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008

1-20 of 1938 items from 2009   « Prev | Next »


Poll: Which Star Would You Kiss on New Year's Eve?

31 December 2009 8:00 AM, PST | PEOPLE.com | See recent PEOPLE.com news »

A kiss is just a kiss - unless you're smooching at the stroke of midnight on New Year's Eve. At that magical moment, you want a smack that'll silence the noisemakers, make your party hat stand on end, and give you something warm and fuzzy to remember, if only vaguely, for the next 365 days. With all due respect to your New Year's Eve date, we'd like to suggest a few pucker-worthy hotties - and find out which one you'd choose for a lip-lock when the big, little, and second hands are all pointing straight up. Check out our smooch-worthy choices »

- Joe Bargmann

Permalink | Report a problem


WENN 2009 Movie Quiz

31 December 2009 7:57 AM, PST | WENN | See recent WENN news »

Well, that was some year - but were you paying attention?

We've trawled through the happenings and the hits, the flops and the fuss to bring you the last 12 months in quiz form.

So, as we ring in 2010, here's your chance to test the old grey matter with 30 posers about the closing year.

Best of luck...

1. Name Kate Hudson's former baseball beau.

a. Alex Rodriguez

b. Derek Jeter

c. Manny Ramirez

2. Who won the 2009 Oscar for Performance by an Actor in a Leading Role?

a. Sean Penn

b. Brad Pitt

c. Mickey Rourke

3. And who won Oscar gold in the Actress in a Supporting Role category?

a. Amy Adams

b. Penelope Cruz

c. Viola Davis

4. Name the actress who won damages from U.K. tabloid the Daily Mail after the publication called her "the most irritating actress".

a. Kate Winslet

b. Dame Judi Dench

c. Kate Hudson

5. Name the Russian who gave birth to Mel Gibson's baby in October.

a. Petra Nemcova

b. Oksana Grigorieva

c. Anna Kournikova

6. How many kids does Mel Gibson now have?

a. 6

b. 7

c. 8

7. Which actress fasted for 12 days to highlight the plight of refugees in Darfur?

a. Angelina Jolie

b. Charlize Theron

c. Mia Farrow

8. Which great Brit recovered from a late 2008 coma to start work on his 74th film role this past summer?

a. Christopher Lee

b. Lord Attenborough

c. Sir Ian McKellen

9. Which top TV actress said, "I was named after my great-grandmother. If you look it up it's Greek, but my grandmother was apparently named after an Irish Catholic saint, who had an indiscretion with the Greek god Zeus and was kicked out."

a. Vivica A. Fox

b. Penelope Cruz

c. Calista Flockhart

10. Which movie star quit acting to become a batty rapper?

a. Hugh Grant

b. Joaquin Phoenix

c. Mark Wahlberg

11. Which Irish actor became a dad for the second time this year?

a. Colin Farrell

b. Colin Firth

c. Daniel Day-Lewis

12. She played TV chef Julia Child and Fantastic Mr. Fox's wife in two 2009 films. Name the Oscar winner.

a. Nicole Kidman

b. Julia Roberts

c. Meryl Streep

13. The castmembers of which famous TV sitcom reunited for an episode of Curb Your Enthusiasm?

a. Friends

b. Cheers

c. Seinfeld

14. Which sexy star inhabited Jennifer's Body?

a. Megan Fox

b. Eva Mendes

c. Kate Beckinsale

15. Which Charlie's Angels star died on the same day as Michael Jackson?

a. Cheryl Ladd

b. Jaclyn Smith

c. Farrah Fawcett

16. Which 2009 movie did George Clooney not appear in?

a. Fantastic Mr. Fox

b. The Men Who Stare At Goats

c. The Blind Side

17. Which funnyman had heart surgery in 2009 to replace a heart valve?

a. Robin Williams

b. Pierce Brosnan

c. Alec Baldwin

18. Which box office smash hit featured balloons, an old man and a boy scout?

a. Bolt

b. Up

c. Monsters Vs. Aliens

19. Jaime Pressly, Claire Danes, Marla Sokoloff and Anna Faris all had what in common in 2009?

a. They got married this year

b. They had a baby this year

c. They spent time in rehab

20. Which actress was unceremoniously ditched from the Twilight franchise?

a. Ashley Greene

b. Dakota Fanning

c. Rachelle Lefevre

21. And which filmmaker's daughter will replace her in Eclipse next year?

a. Bryce Dallas Howard

b. Jessica Capshaw

c. Eva Amurri

22. Which Beatle does Aaron Johnson portray in Sam Taylor-Wood's directorial debut Nowhere Boy?

a. Paul McCartney

b. Ringo Starr

c. John Lennon

23. Which British actress was left "mortified" when Esquire magazine named her the year's Sexiest Woman?

a. Kate Winslet

b. Katie Price

c. Kate Beckinsale

24. Name the director of Inglourious Basterds.

a. Steven Spielberg

b. Ron Howard

c. Quentin Tarantino

25. Which British actor played the roles of Scotty in Star Trek and an adventurous mammal in Ice Age: Dawn of the Dinosaurs?

a. Hugh Laurie

b. Simon Pegg

c. Colin Firth

26. And which original Star Trek castmember was 'beamed up' for the summer sci-fi epic?

a. Leonard Nimoy

b. William Shatner

c. George Takei

27. Name the apt title of tragic movie star Patrick Swayze's memoirs.

a. The Time of My Life

b. No More Dirty Dancing

c. Next of Kin

28. Who will co-host the Oscars in March?

a. Brad Pitt and George Clooney

b. Hugh Jackman and Nicole Kidman

c. Alec Baldwin and Steve Martin

29. Which former heavyweight boxing champion played himself in hit comedy The Hangover?

a. Muhammad Ali

b. Mike Tyson

c. Lennox Lewis

30. And, here's a real toughie to finish on... Name Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick's surrogate, who carried and gave birth to the couple's twins.

a. Kim Cattrall

b. Katherine Ross

c. Michelle Ross

Answers:

1. a

2. a

3. b

4. a

5. b

6. c

7. c

8. b

9. c

10. b

11. a

12. c

13. c

14. a

15. c

16. c

17. a

18. b

19. a

20. c

21. a

22. c

23. c

24. c

25. b

26. a

27. a

28. c

29. b

30. c. »

Permalink | Report a problem


HollywoodLife.com in this Week’s Ok! Magazine!

30 December 2009 6:41 AM, PST | HollywoodLife | See recent HollywoodLife news »

The best of our beauty and fashion stories–out now in the latest issue of Ok! magazine!

In this week’s Ok! Magazine, check out the HollywoodLife.com spread, showcasing our favorite style & beauty posts of the week! Find out how to get Ashley Greene’s perfectly pink lips and take a peek at Sarah Jessica Parker’s new fab “Bonnie” bag by Diane De Maria. In celeb hair news, learn  Pauly D’s Jersey Shore blow out secrets, and hear all about Kate Gosselin’s sleek new single-gal ‘do. Check out the latest red carpet trend, the red dress, being worn by stars like Penelope Cruz, Rose McGowan and Evan Rachel Wood. Pick up the new issue of Ok! today–on newsstands Dec. 29.

Here are the stories:

Ashley Greene, How Can We Get Your Perfectly Pink Pout? Sjp, Are You Obsessed With Your Bubble-Gum Pink Bag? Pauly D, How »

- emily

Permalink | Report a problem


First Look at New Moon Deleted Scenes

30 December 2009 4:20 AM, PST | ShockYa | See recent ShockYa news »

Here’s a few brand new movie stills from deleted scenes of the hit film “The Twilight Saga: New Moon” based on the novel by Stephenie Meyer starring Robert Pattinson (Harry Potter and the Order of the Phoenix), Kristen Stewart (Adventureland, The Runaways), Nikki Reed (K-11), Ashley Greene (Skateland), Taylor Lautner, (My Own Worst Enemy), Jackson Rathbone (S. Darko) Dakota Fanning and Kellan Lutz. Click Here for more photos, news and videos from Twilight and New Moon. Movie Synopsis: After Bella recovers from the vampire attack that almost claimed her life, she looks to celebrate her birthday with Edward and his family. However, a minor accident during the festivities results in Bella’s blood [...] »

- Brian Corder

Permalink | Report a problem


Ashley Brings a Buddy Back to La

29 December 2009 2:15 PM, PST | Popsugar.com | See recent Popsugar news »

Ashley Greene flashed a smile in a chic houndstooth sweater yesterday on her way out of Lax with her dog. The holidays have given Ashley a few weeks off from her busy red carpet schedule after her long year with the cast of Twilight. She's not the only star from the franchise to have enjoyed some recent downtime, though - Robert Pattinson was spotted with his sister near their home in London following his own stay in California. View 5 Photos › »

- PopSugar

Permalink | Report a problem


What to TiVo: Tuesday

28 December 2009 11:50 PM, PST | BuzzSugar | See recent BuzzSugar news »

ABC has Rudolph's Shiny New Year, a repeat of Scrubs, and is new with Better Off Ted and 20/20 CBS has a repeat of NCIS and is new with Kennedy Center Honors Fox has The Benchwarmers NBC has repeats of Parks and Recreation The CW has repeats of 90210 and Melrose Place Bravo is new with Tabatha's Salon Takeover MTV has repeats of South Park and is new with Teen Mom VH1 has 100 Most Shocking Music Moments and is new with For the Love of Ray J 2 Late-night highlights include Ellen DeGeneres, Eva Longoria Parker, Kobe Bryant, and Carlos Santana on a repeat of Lopez Tonight on TBS; Penelope Cruz and Dolly Parton on a repeat of The Jay Leno Show on NBC; Robin Williams and Ashley Greene on a repeat of The Late Show With David Letterman on CBS; Jamie Foxx, Jason Alexander, and Grizzly Bear on a repeat of The Tonight Show With Conan O'Brien »

- BuzzSugar

Permalink | Report a problem


Pattinson to Own 2010: Remember Me, Eclipse & Unbound Captives

28 December 2009 11:33 PM, PST | PopStar | See recent PopStar news »

It's a wrap on 2009! For Robert Pattinson lovers it has been an amazing year filled with candid interviews that has given fans a chance to get an inside look at the actor's private life. Thanks to the Robsessed DVD we got to take a trip back in time before Pattinson was larger than life and just playing open mic night for Phil Taylor at The Albany alongside friend Bobby Long. We also learned a lot about Rob while he was promoting the release of The Twilight Saga: New Moon (2009) back in November. As 2009 winds down, we look to the horizon of 2010 and wonder what is in store for the uber famous Robert Pattinson. It is an undeniable fact that Rob will make his fans swoon with his casual hair flips, his brilliant knack for being fabulous, and his interesting roles in upcoming films. In 2009, Rob appeared in a few indie films, »

- cjoyce@corp.popstar.com (Colleen Joyce)

Permalink | Report a problem


New Moon 2010 Desktop Wallpaper Calendar Preview

27 December 2009 11:06 PM, PST | ShockYa | See recent ShockYa news »

Twilightnovelnovie.com came up with this very cool 2010 desktop wallpaper calendar for the hit film “The Twilight Saga: New Moon” based on the novel by Stephenie Meyer starring Robert Pattinson (Harry Potter and the Order of the Phoenix), Kristen Stewart (Adventureland, The Runaways), Nikki Reed (K-11), Ashley Greene (Skateland), Taylor Lautner, (My Own Worst Enemy), Jackson Rathbone (S. Darko) Dakota Fanning and Kellan Lutz. Click Here for more photos, news and videos from Twilight and New Moon. Movie Synopsis: After Bella recovers from the vampire attack that almost claimed her life, she looks to celebrate her birthday with Edward and his family. However, a minor accident during the festivities results in Bella’s [...] »

- Brian Corder

Permalink | Report a problem


2009: The year of 'The Twilight Saga: New Moon'

27 December 2009 9:47 AM, PST | Twilight Examiner | See recent Twilight Examiner news »

For Twilight fans at least, the year 2009 was invariably the year of The Twilight Saga: New Moon. Of course, in the beginning, there was still a fair amount of Twilight excitement lingering, what with fans continuing to see the film in theaters (or, let's be hones ... Director: Chris Weitz Screenwriter: Melissa Rosenberg Story: Stephenie Meyer Cast: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene, Peter Facinelli, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Kellan Lutz, Billy Burke, Gil Birmingham, Michael Sheen, Dakota Fanning, Jamie Campbell Bower, Cameron Bright, Daniel Cudmore, Charlie Bewley, Christopher Heyerdahl, Chaske Spencer, Alex Meraz, Kiowa Gordon, Bronson Pelletier, Tyson Houseman, Tinsel Korey, Anna Kendrick, Michael Welch, Christian Serratos, Justin Chon, Edi Gathegi »

- thetwilightexaminer

Permalink | Report a problem


Robert Pattinson Tops Alexander Skarsgård in Poll

25 December 2009 8:20 AM, PST | TheImproper.com | See recent TheImproper.com news »

Twilight hunk Robert Pattinson still rules the vampire world, topping True Blood’s Alexander Skarsgård and “New Moon’s Taylor Lautner by a wide margin in an Improper poll. Skarsgård has been developing a dedicated following just like Rob ever since being cast in 2008 as the sexy vampire Eric Northman in the hit HBO series “True Blood.” But TheImproper wanted to know: Who’s hotter? The poll also included “New Moon’s” Taylor because of the outstanding job he did in the “Twilight” sequel and the rise of “Team Jacob,” the legion of fans who support the hot young actor. Rob also starred in New Moon with Kristen Stewart, Ashley Greene, Dakota Fanning, Michael Sheen and Kellan Lutz. Alexander stars in True Blood with Anna Paquin, Stephen Moyer and Sam Trammell. »

- kgirard@theimproper.com (Keith Girard)

Permalink | Report a problem


Robert Pattinson and Ashley Greene make Interview Magazine's 'Most Beautiful People of the Decade'

23 December 2009 1:05 PM, PST | Twilight Examiner | See recent Twilight Examiner news »

Ashley Greene and Robert Pattinson, co-stars in The Twilight Saga: New Moon and The Twilight Saga: Eclipse, are part of Interview Magazine's "Twenty Most Beautiful People of the Decade." The two, who have had a busy few years both on and off the Twilight sets made the listing, a self-proclaimed "glorious, glamorous look back at the 20 most beautiful people that have graced the pages of our magazine in the past 10 years." Others making Interview's list are Colin Farrell, Natalie Portman, Chace Crawford, Zac Efron, Alicia Keys, Ashton Kutcher, Scarlett Johansson, Sienna Miller, Tom Brady, Kate Moss, Ryan Phillippe, Eva Mendes, Pharrell Williams, Jessica Alba, Milla Jovovich, Jake Gyllenhaal, DIta Von Teese, and Javier Bardem »

- thetwilightexaminer

Permalink | Report a problem


The Best 'Twilight' Moments of 2009

23 December 2009 10:36 AM, PST | Extra | See recent Extra news »

Sink your teeth into this! From rumors of a budding romance between Robert Pattinson and Kristen Stewart to Taylor Lautner returning as a bulked-up Jacob Black, "Extra" has the best "Twilight" moments of 2009.

Best 'Twilight' Moments of 2009Dakota Fanning Gets Her Fangs

Child star Dakota Fanning is cast as a Volturi vampire in the “Twilight” sequel, “Eclipse.”

Taylor Lautner Returns as Jacob Black

Lautner portrayed Black in “Twilight” — but the actor, then 16, had to look »

Permalink | Report a problem


Morning Links - Simon Opens Up About Brittany's Death

23 December 2009 9:30 AM, PST | Popsugar.com | See recent Popsugar news »

Simon Monjack says Brittany didn't take anything dangerous the day she died - Us Weekly Her funeral will be held on Christmas Eve - Wonderwall Steven Tyler enters rehab for a painkiller addiction - PopEater Police were worried Michael Jackson would become a terrorist target - Fox 411 Ashley Greene and Kate Moss land on Interview's 20 Most Beautiful People of the Decade list - Interview Christina Aguilera involved in a minor car accident - TMZ Is Jennifer Hudson pregnant again? - Celebitchy Pink opens up to Women's Health - Lifeline Live Rick Fox will join girlfriend Eliza Dushku on Dollhouse - I'm Not Obsessed Natalie Portman says she was bullied - The Blemish Jon Gosselin tries, fails to sell his used car - Icydk »

- PopSugar

Permalink | Report a problem


New Moon London Promotional Tour Videos

22 December 2009 11:00 PM, PST | ShockYa | See recent ShockYa news »

Here’s a few videos of actors Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner and director Chris Weitz at a press conference in London. The film “The Twilight Saga: New Moon” based on the novel by Stephenie Meyer stars Robert Pattinson (Harry Potter and the Order of the Phoenix), Kristen Stewart (Adventureland, The Runaways), Nikki Reed (K-11), Ashley Greene (Skateland), Taylor Lautner, (My Own Worst Enemy), Jackson Rathbone (S. Darko) Dakota Fanning and Kellan Lutz. Click Here for more photos, news and videos from Twilight and New Moon. Movie Synopsis: After Bella recovers from the vampire attack that almost claimed her life, she looks to celebrate her birthday with Edward and his family. However, [...] »

- Brian Corder

Permalink | Report a problem


Summit Entertainment 2010 Preview: Red, Eclipse, The Ghost Writer

22 December 2009 5:57 PM, PST | Beyond Hollywood | See recent Beyond Hollywood news »

Summit Entertainment has released a preview for their 2010 slate, and of course, “Eclipse”, the second part of the “Twilight Saga” series, will be of most interest to people. For my money, though, Bruce Willis’ comic book actioner “Red” is also worth taking a look at. Fresh images from Summit’s 2010 movie, including official synopsis, below. “The Twilight Saga: Eclipse”: Starring Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene, Billy Burke, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Kellan Lutz, Jackson Rathbone and Dakota Fanning Based on the Novel “Eclipse” by Stephenie Meyer / Screenplay by Melissa Rosenberg Directed by David Slade In Eclipse, Bella once again finds herself surrounded by danger as Seattle is ravaged by a string of mysterious killings and a malicious vampire continues her quest for revenge. In the midst of it all, she is forced to choose between her love for Edward and her friendship with Jacob »

- Nix

Permalink | Report a problem


Lions & Tigers & the First Offical Twilight Eclipse Image..Oh My!

22 December 2009 5:55 PM, PST | Horrorbid | See recent Horrorbid news »

This story is for the 14,407 people that responded to our online poll on whether Twilight is horror or not. Out of all of you I think 12 responded that it was horror. So with such a resounding exclamation by all you rabid 'Bidites out there why in the world we would report on a Twilight story? Because secretly deep down I think you guys are hiding your love for glittery vampires....

Hey just think this is the first image of the movie, that means we have months and months of more leaked information to go. Will we report on it? Only if you've been good this holiday season.

From Twilight and New Moon to Eclipse comes the first brand new official still for fans of Robert Pattinson and Kristen Stewart. Fresh on the heels of the Twilight sequel New Moon, Summit Entertainment is keeping the Twilight buzz alive with a new »

- admin

Permalink | Report a problem


A Super-Lame Romantic Look at 'The Twilight: Saga Eclipse'

22 December 2009 4:51 PM, PST | bloody-disgusting.com | See recent Bloody-Disgusting.com news »

Below you'll find a super-duper lame hi-res image from The Twilight Saga: Eclipse, which arrives in theaters June 30, 2010. In Eclipse, Bella once again finds herself surrounded by danger as Seattle is ravaged by a string of mysterious killings and a malicious vampire continues her quest for revenge. In the midst of it all, she is forced to choose between her love for Edward and her friendship with Jacob knowing that her decision has the potential to ignite the struggle between vampire and werewolf. With her graduation quickly approaching, Bella is confronted with the most important decision of her life. Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene, Billy Burke, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Kellan Lutz, Jackson Rathbone and Dakota Fanning all star. »

Permalink | Report a problem


Browse Summit Entertainment's 2010 Movie Preview

22 December 2009 4:22 PM, PST | Rope of Silicon | See recent Rope Of Silicon news »

Summit Entertainment is the latest studio to unveil their picture preview for 2010 with six upcoming titles for the new year including a Robert Pattinson double-feature which includes The Twilight Saga: Eclipse and Remember Me, the second of which also stars Pierce Brosnan who also gets a double-billing at Summit with Roman Polanski's The Ghost Writer hitting theaters in the fall. There's also the family comedy Furry Vengeance starring Brendan Fraser and Brooke Shields as well as the celebrity loaded end of year feature Red.

All the cast, director and synopsis information is listed over the course of the next few pages as well as all the release dates for 23 upcoming films. Gallery links have been added for all films and remember, the links open in a new browser window so just close the new window to return to this article and continue the preview.

Remember Me March 12 Photo: Summit Entertainment »

- Brad Brevet

Permalink | Report a problem


Robert Pattinson, Kristen Stewart Eclipse Photo (Supersized!)

22 December 2009 4:11 PM, PST | TheImproper.com | See recent TheImproper.com news »

Movie studio Summit Entertainment is starting to tease the next “Twilight” installment, “Eclipse,” while “New Moon” is still fresh in Twi fans’ minds. The studio has release a photo from the movie of Robert Pattinson and Kristen Stewart, who else? The photos first appeared in People magazine’s special “New Moon” edition, but they were plastered with the magazine’s logo. Now they are available without markings, and TheImproper has supersized them! One photo shows Bella and Edward sitting in a field of purple and white flowers. New Moon is in theaters starring Taylor Lautner, Ashley Greene, Kellan Lutz, Nikki Reed, Dakota Fanning and Michael Sheen. »

- kgirard@theimproper.com (Keith Girard)

Permalink | Report a problem


Summit 2010 Preview: Synopses and Images from The Twilight Saga: Eclipse, Furry Vengeance, Remember Me, The Ghostwriter, and More

22 December 2009 3:48 PM, PST | Collider.com | See recent Collider.com news »

Summit Entertainment has released synopses and some first look images from their 2010 films and it’s all after the jump.  They’re 2010 preview includes The Twilight Saga: Eclipse, directed by David Slade (Hard Candy) and starring Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, and Bryce Dallas Howard; Furry Vengeance, directed by Roger Kumble (College Road Trip) and starring Brendan Fraser and Brooke Shields; Letters to Juliet, directed by Gary Winick (Bride Wars) and starring Amanda Seyfried, Gael Garcia Bernal, and Vanessa Redgrave; Remember Me, directed by Allen Coulter (Hollywoodland) and starring Robert Pattinson, Emile de Ravin, Chris Cooper, and Pierce Brosnan; and The Ghostwriter, directed by Roman Polanski (Chinatown) and starring Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Tom Wilkinson, Kim Cattrall, Olivia Williams, and Eli Wallach.

Also, while they didn’t release any images, they did provide the first synopsis for Red, which is directed by Robert Schwentke (Flightplan) and stars Bruce Willis, »

- Matt Goldberg

Permalink | Report a problem


2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008

1-20 of 1938 items from 2009   « Prev | Next »


IMDb.com, Inc. takes no responsibility for the content or accuracy of the above news articles, Tweets, or blog posts. This content is published for the entertainment of our users only. The news articles, Tweets, and blog posts do not represent IMDb's opinions nor can we guarantee that the reporting therein is completely factual. Please visit the source responsible for the item in question to report any concerns you may have regarding content or accuracy.

See our NewsDesk partners