Edit

Biography

Mini Bio (1)

Gjergji Lala is an actor, known for Liri a vdekje (1979), Shtëpia jonë e përbashkët (1982) and Nusja dhe shtetërrethimi (1978).

See also

Other Works | Publicity Listings | Official Sites | Contact Info

Contribute to This Page