Quicklinks
Top Links
biography by votes awardsNewsDeskmessage board
Filmographies
overviewby type by year by ratings by votes awards by genre by keyword
Biographical
biography other works publicity photo galleryNewsDeskmessage board
External Links
official sites miscellaneous photographs sound clips video clips

Connect with IMDb



2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000 | 1997 | 1996

1-20 of 561 items from 2009   « Prev | Next »


Top 10 Best Films of the Decade (2000-2009)! Did Your Favorite Movie Appear On My List?

31 December 2009 1:14 PM, PST | Manny the Movie Guy | See recent Manny the Movie Guy news »

With 2010 on the horizon, we say goodbye to the decade. At the movies, crime and fantasy dominated the last 10 years. It was also the decade of Heath Ledger with his phenomenal turns in .The Dark Knight. and .Brokeback Mountain..

We also saw our favorite auteurs putting their creative stamps on filmmaking. From the Coen brothers to Quentin Tarantino, the cinema was alive and well thanks to their auteurship.

Even though it was hard to whittle it down to just 10 movies, here are my picks of the Top 10 Best Films of the Decade from No. 10 to the best of the best!

10. .Memento. (2000) . Memory is at the center of .Memento. from writer-director Christopher Nolan. Guy Pearce plays a man suffering from short-term memory loss who.s trying desperately to hunt for the man who killed his wife. Told in reverse, Nolan did not merely use the backwards narrative as a gimmick but »

- Manny

Permalink | Report a problem


WENN 2009 Movie Quiz

31 December 2009 7:57 AM, PST | WENN | See recent WENN news »

Well, that was some year - but were you paying attention?

We've trawled through the happenings and the hits, the flops and the fuss to bring you the last 12 months in quiz form.

So, as we ring in 2010, here's your chance to test the old grey matter with 30 posers about the closing year.

Best of luck...

1. Name Kate Hudson's former baseball beau.

a. Alex Rodriguez

b. Derek Jeter

c. Manny Ramirez

2. Who won the 2009 Oscar for Performance by an Actor in a Leading Role?

a. Sean Penn

b. Brad Pitt

c. Mickey Rourke

3. And who won Oscar gold in the Actress in a Supporting Role category?

a. Amy Adams

b. Penelope Cruz

c. Viola Davis

4. Name the actress who won damages from U.K. tabloid the Daily Mail after the publication called her "the most irritating actress".

a. Kate Winslet

b. Dame Judi Dench

c. Kate Hudson

5. Name the Russian who gave birth to Mel Gibson's baby in October.

a. Petra Nemcova

b. Oksana Grigorieva

c. Anna Kournikova

6. How many kids does Mel Gibson now have?

a. 6

b. 7

c. 8

7. Which actress fasted for 12 days to highlight the plight of refugees in Darfur?

a. Angelina Jolie

b. Charlize Theron

c. Mia Farrow

8. Which great Brit recovered from a late 2008 coma to start work on his 74th film role this past summer?

a. Christopher Lee

b. Lord Attenborough

c. Sir Ian McKellen

9. Which top TV actress said, "I was named after my great-grandmother. If you look it up it's Greek, but my grandmother was apparently named after an Irish Catholic saint, who had an indiscretion with the Greek god Zeus and was kicked out."

a. Vivica A. Fox

b. Penelope Cruz

c. Calista Flockhart

10. Which movie star quit acting to become a batty rapper?

a. Hugh Grant

b. Joaquin Phoenix

c. Mark Wahlberg

11. Which Irish actor became a dad for the second time this year?

a. Colin Farrell

b. Colin Firth

c. Daniel Day-Lewis

12. She played TV chef Julia Child and Fantastic Mr. Fox's wife in two 2009 films. Name the Oscar winner.

a. Nicole Kidman

b. Julia Roberts

c. Meryl Streep

13. The castmembers of which famous TV sitcom reunited for an episode of Curb Your Enthusiasm?

a. Friends

b. Cheers

c. Seinfeld

14. Which sexy star inhabited Jennifer's Body?

a. Megan Fox

b. Eva Mendes

c. Kate Beckinsale

15. Which Charlie's Angels star died on the same day as Michael Jackson?

a. Cheryl Ladd

b. Jaclyn Smith

c. Farrah Fawcett

16. Which 2009 movie did George Clooney not appear in?

a. Fantastic Mr. Fox

b. The Men Who Stare At Goats

c. The Blind Side

17. Which funnyman had heart surgery in 2009 to replace a heart valve?

a. Robin Williams

b. Pierce Brosnan

c. Alec Baldwin

18. Which box office smash hit featured balloons, an old man and a boy scout?

a. Bolt

b. Up

c. Monsters Vs. Aliens

19. Jaime Pressly, Claire Danes, Marla Sokoloff and Anna Faris all had what in common in 2009?

a. They got married this year

b. They had a baby this year

c. They spent time in rehab

20. Which actress was unceremoniously ditched from the Twilight franchise?

a. Ashley Greene

b. Dakota Fanning

c. Rachelle Lefevre

21. And which filmmaker's daughter will replace her in Eclipse next year?

a. Bryce Dallas Howard

b. Jessica Capshaw

c. Eva Amurri

22. Which Beatle does Aaron Johnson portray in Sam Taylor-Wood's directorial debut Nowhere Boy?

a. Paul McCartney

b. Ringo Starr

c. John Lennon

23. Which British actress was left "mortified" when Esquire magazine named her the year's Sexiest Woman?

a. Kate Winslet

b. Katie Price

c. Kate Beckinsale

24. Name the director of Inglourious Basterds.

a. Steven Spielberg

b. Ron Howard

c. Quentin Tarantino

25. Which British actor played the roles of Scotty in Star Trek and an adventurous mammal in Ice Age: Dawn of the Dinosaurs?

a. Hugh Laurie

b. Simon Pegg

c. Colin Firth

26. And which original Star Trek castmember was 'beamed up' for the summer sci-fi epic?

a. Leonard Nimoy

b. William Shatner

c. George Takei

27. Name the apt title of tragic movie star Patrick Swayze's memoirs.

a. The Time of My Life

b. No More Dirty Dancing

c. Next of Kin

28. Who will co-host the Oscars in March?

a. Brad Pitt and George Clooney

b. Hugh Jackman and Nicole Kidman

c. Alec Baldwin and Steve Martin

29. Which former heavyweight boxing champion played himself in hit comedy The Hangover?

a. Muhammad Ali

b. Mike Tyson

c. Lennox Lewis

30. And, here's a real toughie to finish on... Name Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick's surrogate, who carried and gave birth to the couple's twins.

a. Kim Cattrall

b. Katherine Ross

c. Michelle Ross

Answers:

1. a

2. a

3. b

4. a

5. b

6. c

7. c

8. b

9. c

10. b

11. a

12. c

13. c

14. a

15. c

16. c

17. a

18. b

19. a

20. c

21. a

22. c

23. c

24. c

25. b

26. a

27. a

28. c

29. b

30. c. »

Permalink | Report a problem


Secret Identity: Captain America, Conan And More Casting We Want To See In 2010

31 December 2009 6:01 AM, PST | MTV Splash Page | See recent MTV Splash Page news »

It's out with the old and in with the new as 2009 transitions into 2010 in just a few short hours. There's no question that it's been a fantastic, crazy and occasionally tumultuous year for comic book fans thanks to film releases like "Watchmen" and compelling news stories regarding "Iron Man 2," "Green Lantern" and others.

But all of that is in the past now. It's time to look forward at what we can expect in the new year. There are still many announced comic book movies and television shows that lack official casting, but with some of these projects heading into production in 2010, it's only a matter of time before the secrets are revealed.

While we all have our own favorite franchises and characters, these are the five heroes and villains I'm dying to see cast in 2010.

Captain America

Robert Downey Jr. is Tony Stark and Chris Hemsworth is Thor, but »

- Josh Wigler

Permalink | Report a problem


Peter Debruge’s Top 10 of 2009

30 December 2009 11:08 PM, PST | Collider.com | See recent Collider.com news »

A rough year, you say? Maybe for your 401(k). Hollywood raked it in, enjoying record box office numbers, while the indie and foreign lineup (though spread between fewer companies perhaps) yielded an unprecedented number of treasures. To be honest, I can’t remember the last time I had such a hard time cutting my best-of list off at 10. Surveying my choices, I’m hard-pressed to find a common theme. In fact, if I didn’t know better, I might even wonder what kind of critic can love a G-rated Japanese-animated cartoon and Lars von Trier’s genital-mutilation opus in the same breath, or reconcile the esoteric with the popcorn populism of James Cameron’s Avatar. But there you have it. Of the 274 first-run and festival films I saw last year (that’s as many movies as qualified for Oscar consideration in 2009 - though not the same ones), the 10 best are »

- Peter Debruge

Permalink | Report a problem


'Nine'

30 December 2009 9:05 PM, PST | CinemaSpy | See recent CinemaSpy news »

Nine begins with hips swaying in silhouette as the overture introduces the lovely women who both distract and drive master director Guido Contini (master actor Daniel Day-Lewis). From his sultry sexpot mistress Carla (Penelope Cruz) to his prim, Audrey-Hepburn-esque wife Luisa (Marion Cotillard), the bevy of beauties enter a scaffolding-filled set in Guido's mind. The director is struggling with his next project, but his lack of inspiration is suffered by the movie itself as well. Nine may be a frothy, flashy film filled with Hollywood's top talent, but it never quite achieves the heights its pedigree promises.

The film's biggest asset is clearly its cast. Day-Lewis, Cruz, and Cotillard would be enough for any normal film, but Nine greedily adds Nicole Kidman, Judi Dench, Kate Hudson, Stacy Ferguson, and the grand donna of Italian cinema, Sophia Loren. It's an embarrassment of riches that would make a more modest film blush, »

Permalink | Report a problem


Nine the Year's Biggest Flop, Despite Cast, Oprah Blessing

30 December 2009 2:06 PM, PST | TheImproper.com | See recent TheImproper.com news »

Harvey Weinstein is throwing in the towel on the lavishly produced movie “Nine,” making it one of the biggest bombs of 2009 after the musical finished in eighth place during its second week out in the face of mediocre reviews. The movie has an all-star cast of Oscar winners that includes Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Sophia Loren, Judi Dench, Kate Hudson and Nicole Kidman. It opened in limited U.S. release on Dec. 18 and expanded to 1,400 screens for Christmas. In the wake of its poor performance, the Weinstein Company says it will pull the movie out all but 800 to 900 screens in mostly big cities. »

- kgirard@theimproper.com (Keith Girard)

Permalink | Report a problem


Nine Struggles, But The Weinstein Company Has a Financial Backup Plan

30 December 2009 1:59 PM, PST | Slash Film | See recent Slash Film news »

Update: Now The Weintein Company says they won't be cutting theatres from Nine's release. A rep insists that it will remain on 1400 screens this week. Let's see what happens next week... Original article follows. When it comes to year-end releases, Harvey Weinstein likes to bet on awards contenders. This year his horse was Nine, the Rob Marshall-directed adaptation of the stage musical. There was a lot of pedigree to back his pick: Marshall's previous musical, Chicago, did well with critics, audiences and award balloting. The stage version of Nine won awards. And there's the cast: Daniel Day-Lewis and a bevy of notable women: Kate Hudson, Judi Dench, Nicole Kidman, Sophia Loren, Marion Cotillard and Penélope Cruz. (And Fergie who, ironically, turned out to be the selling point.) But Nine's reviews have been dismal and the business worse. When it went wide last week it was only the eighth-highest earner, »

- Russ Fischer

Permalink | Report a problem


Weinstein Co. standing behind 'Nine'

30 December 2009 12:00 PM, PST | The Hollywood Reporter | See recent The Hollywood Reporter news »

The studio behind the star-studded musical "Nine" said it has no plans at this time to pull the movie out of any theaters after disappointing box office and lackluster reviews.

The Weinstein Company said that "Nine" would play in 1,412 screens in the United States this coming weekend, the same number as last weekend.

"At this moment in time there has been no plan between us nor the theater chains that we deal with to cut any theaters," David Glasser, an operations executive for the independent Weinstein Company told Reuters on Wednesday.

"We are going to hold our theaters as planned. The movie is working."

Glasser told Reuters on Tuesday that the movie was performing very well on about 890 key screens but not as strongly in some smaller cities. He said the studio expected "Nine" to perform well in the weeks ahead.

"Nine" was one of the most anticipated movies of »

- By Alex Dobuzinskis, Reuters

Permalink | Report a problem


“Nine” Review

30 December 2009 6:53 AM, PST | Filmofilia | See recent Filmofilia news »

The all-star cast of Rob Marshall’s high-kicking musical extravaganza Nine, adapted from the 1982 Broadway show of the same name based on Fellini’s 8 ½, get their moment in the spotlight, one by one. Some are worth waiting for — Marion Cotillard’s two wronged-wife numbers are the movie’s hidden heart and soul. But without her luminous contribution, we would be stuck with the hollow dimensions and thrusting cleavage of an expensively dressed revue night.

Like Cotillard, Daniel Day-Lewis sings and moves immaculately as the harassed Fellini figure, Guido Contini, who just can’t seem to get going on his hypothetical ninth movie. He feels thwarted by the public pressure on an artist of his iconic stature, and also by his self-defeating instincts as a serial philanderer, imagining torrid flings with anything in lingerie…read more [Telegraph.co.uk]

Director Rob Marshall (with the help of Bill Condon’s outstanding script) made Chicago one »

- Allan Ford

Permalink | Report a problem


Best Pictures... "Play it Again, Clint"

29 December 2009 7:15 PM, PST | FilmExperience | See recent FilmExperience news »

Nathaniel: Once again we apologize for the long delays between episodes. This Best Picture From the Outside In series… it’s a helluva thing.

1928----1943------------------------1992-----2007

We continue to pull one movie from either end of Oscar’s chronology, working towards the center of their eighty-plus year history. This match up brings us two of Oscar’s most respected prize-winners: Casablanca (1943) and Unforgiven (1992). Both films essentially begin with a sudden eruption of violence (a shooting and a slashing, respectively) followed by the intervention of local law enforcement (embodied by Claude Rains and Gene Hackman, respectively). World War II era Morocco and Wild West era Wyoming are dangerous and morally ambiguous places. They're also fine places to escape from one's past and start anew. At least that's how Rick Blaine (Humphrey Bogart) and William Munny (Clint Eastwood) see it.

Casablanca and Unforgiven toss out key plot points and introduce multiple »

- NATHANIEL R

Permalink | Report a problem


Scenes We Love: The Age of Innocence

29 December 2009 3:02 PM, PST | Cinematical | See recent Cinematical news »

My memory bank of movie reviews doesn't stretch as far back as it should, but am I wrong in feeling that Nine is the first time people have been ragging on the critical behemoth known as Daniel Day-Lewis? It's almost as though some critics have been longing to tear him apart for ages. As per The Guardian: "Listen: can you hear a sort of whooshing and gurgling? That is the sound of Daniel Day-Lewis flushing his mystique down the toilet. He has mystifyingly taken the non-singing lead in a musical that is hideously naff, shallow, creepingly misogynist, badly acted and as phoney as a three-lire bill." Yikes. Surely you ought to rack up at least one or two more bombs before they write you off that way!

Day-Lewis gets so much press for being so deeply method that I constantly like to tell people to watch movies like The Boxer, »

- Elisabeth Rappe

Permalink | Report a problem


"Transformers: Revenge of the Fallen" the Best And Worst of the Year?

29 December 2009 6:52 AM, PST | Manny the Movie Guy | See recent Manny the Movie Guy news »

The people had spoken and they picked "Transformers: Revenge of the Fallen" as both the Best Action Movie of 2009 and the Worst Movie of the Year!

AOL's Moviefone has released its 2009 year-end movies poll and one thing is clear -- moviegoers, at least the ones voting on Moviefone, loved "The Twilight Saga: New Moon." The vampire romance saga was chosen as the Best Movie of the Year.

But my favorite question? "How would you rate 2009 overall," to which the answer was a resounding "Eh!"

Check out the full results of the Moviefone poll below:

1. What was the best movie of the year?

'New Moon' - 41%

'Avatar' - 14%

'The Hangover' - 13%

'Star Trek' - 11%

'Up' - 9%

'Inglourious Basterds' - 9%

'Up in the Air' - 2%

2. What was the worst movie of the year?

'Transformers: Revenge of the Fallen' »

- Manny

Permalink | Report a problem


Top 100 Tuesday: 100 Best Movies of the Decade

29 December 2009 4:43 AM, PST | WeAreMovieGeeks.com | See recent WeAreMovieGeeks.com news »

We are leaving Kubrick behind and fast approaching Hyams.  If you get that reference, go grab yourself a cookie.  It is time for us to reflect back on the decade that was.  On January 1st, 2000, Disney released Fantasia 2000.  On Wednesday, December 30th, 2009, The White Ribbon is set to bow.  Between the release of these two films, thousands of films came and went, and some of them were far more memorable than others.  It was a long trek getting this list together, but here are our collective top 100 films of the past decade.

Quick Year-to-Year by the Numbers:

2009 – 11

2008 – 11

2007 – 7

2006 – 14

2005 – 12

2004 – 8

2003 – 7

2002 – 12

2001 – 10

2000 – 8

100. Million Dollar Baby (2004) – Clint Eastwood

99. Juno (2007) – Jason Reitman

98. An Education (2009) – Lone Scherfig

97. Spider-man 2 (2004) – Sam Raimi

96. Munich (2005) – Steven Spielberg

95. The Life Aquatic With Steve Zissou (2004) – Wes Anderson

94. The King Of Kong (2007) – Seth Gordon

93. Harry Potter And The Sorcerer’S Stone (2001) – Chris Columbus

92. Clerks 2 (2006) – Kevin Smith

91. Femme Fatale (2002) – Brian De Palma

90. Tasogare Seibei »

- Movie Geeks

Permalink | Report a problem


Discuss: Performance of the Decade?

28 December 2009 6:32 PM, PST | Cinematical | See recent Cinematical news »

During this week's At the Movies, film critic Michael Phillips not only chose There Will be Blood as his favorite film of the decade, but he also called Daniel Day-Lewis' Daniel Plainview the performance of the new century. This, then, led me to think about the single best performances of the decade -- a list I haven't really seen too many people drawing up in these last moments of the year (partly because it's such a huge undertaking and partly because such a list should and could include well over a hundred different performances).

So I began combing over the films and performances that stood out for me over the past decade, and I, like Phillips, kept coming back to Daniel Plainview. Not only is Day-Lewis' performance stunning, scary and scandalous in every conceivable way, but Plainview -- and his greedy, conniving plans to strike it rich at the »

- Erik Davis

Permalink | Report a problem


He Said – He Said … Top Films of the Decade

28 December 2009 4:18 PM, PST | The Scorecard Review | See recent Scorecard Review news »

He Said – He Said … The Top 7 Films of the Decade

Our lists are done. We’ve checked them twice (and then some). Now there is only one thing left to do, complain, rant and argue. It’s time for the He Said – He Said … Top 7 Films of the Decade.

It’s He (Jeff Bayer) and his list …

7. Inglourious Basterds

6. Moulin Rouge!

5. Michael Clayton

4. Memento

3. Wall-e

2. Lord of the Rings: Return of the King

1. Eternal Sunshine of The Spotless Mind

Versus

He (Nick Allen) and his list …

7. The Band’s Visit

6. Superbad

5. The Lives of Others

4. Adaptation

3. The Dark Knight

2. Talk to Her

1. There Will Be Blood

Complete Coverage of Top 7 Films of the Decade

Top 7 Films of the Decade by Jeff Bayer

Top 7 Movies of the Decade by Nick Allen

He Said – He Said … Top 7 Films of the Decade

Amazing. Not one movie in common. I’ve decided to let »

- Jeff Bayer

Permalink | Report a problem


Record Breaking Holiday Box Office Led By ‘Avatar’

28 December 2009 10:00 AM, PST | The Flickcast | See recent The Flickcast news »

Seems that film studios received plenty of holiday cheer this past holiday weekend. Audiences flocked to a myriad of movies, which resulted in the highest grossing domestic box office on record. When the dust had cleared, a massive $278 Million had been earned at the box office, which bested the previous record ($260.8 Million) set by The Dark Knight opening weekend in July 2008. The top three films alone grossed over $190 Million, an astonishing number.

Avatar has many prognosticators eating crow, as it dropped only a few percentage points from its opening total and made about $75 Million, earning a solid first place finish. Its 10 day total now stands at $212 Million, and worldwide, the film has made over $617 Million! At this point, there is little question it will earn its purported $300-$500 Million budget back.  After months of speculation, Fox studio heads can finally exhale a sigh of relief.

Guy Ritchie’s Sherlock Holmes also fared well, »

- Shannon Hood

Permalink | Report a problem


Review: Nine

27 December 2009 10:04 PM, PST | The Film Crusade | See recent The Film Crusade news »

A Dwarf Echoing a Giant

Rob Marshall’s Nine takes advantage of the enigmatic charm and seductive power of Rome and of film, both of which Fellini helped create.  It seems only fitting that somebody (Maury Yeston) should come along to add another element: music. Now Rob Marshall has tackled the enormous task of creating a film adaptation of a musical that was an adaptation of a cinema classic and he has succeed in many areas, while falling short in others.

Daniel Day Lewis in Rob Marshall's "Nine."

Let’s start positive: The Cast. The introduction to the women that have shaped Guido Contini (Daniel Day Lewis) was a beautiful parade of talented actresses from new cinema (Penelope Cruz and Marion Cotillard) and classic cinema (Dame Judi Dench and Sophia Loren).  It was a weak overture, but watching film legends introduce the moral conflict of our protagonist was a strong open. »

- Eric Patton

Permalink | Report a problem


'Avatar,' 'Sherlock Holmes' lead huge box office weekend -- only 'Nine' disappoints

27 December 2009 9:28 AM, PST | Zap2It - From Inside the Box | See recent Zap2It - From Inside the Box news »

From the Los Angeles Times' Company Town.

20th Century Fox's 3-D event film "Avatar" led the box office with a studio-estimated $75-million take in the U.S. and Canada.

Its minuscule drop of just 3% from last weekend's opening is a sign of extremely strong word of mouth and is continuing to fuel industry buzz that it could end up as one of the highest-grossing movies of all time, alongside "Avatar" director James Cameron's "Titanic." That would easily justify the massive $430 million that Fox and its financing partners invested in production and marketing.

"Avatar" has grossed $212.3 million domestically in just 10 days. As with other pictures, international grosses weren't available yet early this morning.

The new adaptation of "Sherlock Holmes" starring Robert Downey Jr. was also a hit this weekend, opening to a very strong $65.4 million domestically. Warner Bros. and Village Roadshow Entertainment spent $90 million to produce the movie after the benefit of British tax credits, »

- editorial@zap2it.com

Permalink | Report a problem


'Avatar' wins second week in a row

27 December 2009 8:04 AM, PST | The Hollywood Reporter | See recent The Hollywood Reporter news »

Warner Bros.’ “Sherlock Holmes” couldn’t crack the case of the crowded Christmas boxoffice, outfoxed by Fox-distributed “Avatar” in its second weekend and the scifi actioner’s remarkable marketplace hold.

James Cameron’s motion capture-and-live action epic used positive word of mouth and premium ticket charges in 3D venues to concoct a nearly imperceptible 2% decline from week-earlier grosses, topping domestic rankings with an estimated $75 million for a 10-day cume of $212.3 million.

“Sherlock” started strongly Friday with an opening-day  record of $24.8 million in Christmas green stuff, but the Robert Downey Jr. starrer lost a bit of its boxoffice shine on each of the subsequent two days for a still-impressive $65.4 million bow.

Fox’s animated feature “Alvin and the Chipmunks: The Squeakuel” debuted in third with $50.2 million and a $77.1 cume since unspooling Wednesday. Universal’s romantic comedy “It’s Complicated” – starring Meryl Streep, Alec Baldwin and Steve Martin – debuted in fourth with a stronger-than-expected $22.1 million. »

- By Carl DiOrio

Permalink | Report a problem


‘Nine’ Movie Gets Ok Reviews From Top Movie Critics

25 December 2009 10:57 AM, PST | OnTheFlix | See recent OnTheFlix news »

'Nine' movie gets "Ok" reviews from top movie critics. The Weinstein Company's new feature film entitled, "Nine" hit theaters today,and it garnered "just ok" reviews from top movie critics,mostly getting Cs,two Bs,and two Ds. It stars : Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Judi Dench, Kate Hudson, Stacy Ferguson, and Sophia Loren Owen Gleiberman from Entertainment Weekly gave it a C. He said, "If there's a lesson to be learned from Nine, it's that writer's block is not a great subject for a musical." Chris Barsanti over at Filmcritic.com gave it a C. He stated, he was "wandering, sporadically entertaining." Kirk Honeycutt gave it a C. He said, " The disappointments here are many, from a starry cast the film ill-uses to flat musical numbers that never fully integrate into the dramatic story." »

- Andre@ontheflix

Permalink | Report a problem


2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000 | 1997 | 1996

1-20 of 561 items from 2009   « Prev | Next »


IMDb.com, Inc. takes no responsibility for the content or accuracy of the above news articles, Tweets, or blog posts. This content is published for the entertainment of our users only. The news articles, Tweets, and blog posts do not represent IMDb's opinions nor can we guarantee that the reporting therein is completely factual. Please visit the source responsible for the item in question to report any concerns you may have regarding content or accuracy.

See our NewsDesk partners